- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
babati
aktív tag
válasz
pckownz #13639 üzenetére
itt mindenki okos, csak sajnos azt nem tudják hogy pár ember társam és idővel jómagam is a vjutinkkal akár mit megcsináltunk!!! jól értsd akár mit. ez egy komolyabb telefon amiről beszélek(gt500). nehogy már ilyennel ne csináljam meg. annó a vjutimra is egy szálat kaptam amiből felprofitáltam magam olyan szintre hogy hetente 5 ember vett fel msn-re hogy ez kell meg az kell a telefonjára és én persze segítőkész ember hangsúlyozom SZÍVESEN segítettem és nem szóltam be olyanokat hogy he menj az oda való fórumba he ez ide nem tartozik stb. nem azt kértem hogy írják le töviről hegyére nem is várom el mert tudom hogy illegális hanem hogy aki ÉRT hozzá segíthetne és nem egy ilyen tudatlan ember válaszára vártam mint varjú barátunk. ja és bocs hogy nem vagyok annyira pénzes ember hogy ha magam meg tudnék oldani valamit ne oldjam meg pénz nélkül ebben a nagy válságban
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest