Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- Autós kamerák
- HP EliteBook / ZBook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
-zolee-
tag
válasz szandisas #4313 üzenetére
Ezt úgy lehet megoldani,hogy letöltesz egy levelező programot, megadod azokat az e-mail fiókokat (e-mail cím, jelszó stb.) amiket figyelni szeretnél, és a program jelzi ha bármelyik fiókodra e-mail érkezett. Ezeket le is tölti és helyben a gépeden tárolja. Rengeteg szinkronizálási lehetőség, beépítet spam szűrő jár általában ezekhez a programokhoz. Itt van például a sokak által kedvelt IncrediMail: [link].
''Könnyű fizikai munka --> Ólomlapátolás'' by Hypo!
-
-zolee-
tag
válasz Megabab #4302 üzenetére
Szerintem ahoz a géphez egy 350W -os FSP PNFvagy egy 360 -as Zalman vagy Seasonic illene, a 450W tökéletesen felesleges (inkább Zalman vagy Seasonic mert ezek hangtalanok). Az én konfigomat is egy 360W -os Zalman viszi és max terhelésen kb 50% -os a terhelés a tápra nézve.
-
-zolee-
tag
válasz Megabab #4296 üzenetére
Ott szerintem a táp lesz a ludas. Kérdezősködj csak itt: [link] és egyből úgy kiosztanak (pozitív értelemben), hogy azonnyomban elektronikai hulladékká minősíted azt a Kútek ''tápot'' és elhajítod a szobád legmélyebb bugyraiba. Egyszóval a táp lesz a hunyó.
-
-zolee-
tag
#2844 -re valaki? Nagyon fontos lenne.
-
-zolee-
tag
Hy. Nekem csapágyazás terén kellene egy kis segítség. Olyan oldalt/leírást keresek ahol a golyóscsapágyról van szó (lehetőleg ventillátoroknál). Főleg a kétsoros golyóscsapágy érdekelne és az is jó lenne, ha esetleg 1-2 kép mellékelve is lenne. Fontos lenne! ELŐRE IS KÖSZÖNÖM.
-
-zolee-
tag
-
-zolee-
tag
válasz V.Stryker #2117 üzenetére
Én meg egyszerűen Windows Media Player 11 -et használok ACE Mega Codecs Pack 6.03 -al és eddíg (cirka 1 éve használom) nem volt olyan file amit ne játszott volna le. Meg lehet kövezni, hogy miért teljes Codecpakot használok de nekem ez nagyon bejött és tényleg 0 probléma volt vele.
-
-zolee-
tag
válasz PazsitZ #2113 üzenetére
Hali. Ahol Burning ROM -ban el lehet kezdeni az írást van egy olyan hogy Write Mehod/Írási metódus magyarul vagy valami ilyesmi. Na azt próbáld meg Disc at Once/Lemez Egymenetben helyett Track at Once/Sáv Egymenetbenre állítani.
-
-zolee-
tag
válasz mazda626 #2076 üzenetére
Az is megoldható. Vegyük pl. egy Inteles rendszert. Ott ugye Core 2 Duo viheti pl. a ramokat 1:1 -ben vagy 4:3 -ban is. Egy Core FSB -je ugye 266MHz ebben az esetben 4:3 -as osztás mellett FSB 1066MHz míg RAM 800MHz. AMD konfig esetében is így kell számolni csak ott az FSB (bár mint olyan nem is létezik mert HT van helyette) 200MHz. Egy 3200+ 10*200 -on megy. Ebből kellene kiszámolni, hogy mennyit megy majd a ram. Ebben az esetben 2400 MHz -en visszaosztva a 333MHZ -re a RAM menne 400MHz -en. Tehát a 10 -es szorzó miatt arányaiban anyival fog emelkedni a memória órajele mint amennyivel az FSB órajelét megemeled. Tuning esetében még arra figyelj, hogy ha emeled az ''FSB'' -t akkor a HT szorzót vedd vissza mert a Hyper Transport sebessége nem lépheti át az 1GHz -et.
MOD: Az a sempron ha jól tudom akkor 1,6GHz -en megy.
[Szerkesztve]''Könnyű fizikai munka --> Ólomlapátolás'' by Hypo!
Aktív témák
Hirdetés
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest