Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Nikon DSLR topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Canon EOS DSLR topic
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz LordVader80 #2270 üzenetére
Szépen végig kell járni mindent, más megoldás nincs. Reméljük valami apróság lesz.
-
D.Orion
veterán
válasz LordVader80 #2260 üzenetére
Rendesen érintkezik minden a házon belül? Kívűl tápkábel nincs megtörve v. ne adj isten a csatlakozás nincs kikopva? Egye elemcserét is megér a dolog, de ennek hibáját kizártnak tartom. Valami komoly kontakt hiba van ott, ha minden rendesen érintkezik
-
D.Orion
veterán
válasz LordVader80 #2244 üzenetére
De bakker mi nagyon hűlék vagyunk ám Megálmodtam a megoldást amivel ki lehet deríteni, hogy mi a rossz. A gép vagy az elektromos hálózat. A megoldás olyan egyszerű, hogy az már fáj: Vidd át a barátodhoz a gépet, ha ott elindul akadás nélkül akkor a hiba a falban van.
[Szerkesztve] -
D.Orion
veterán
válasz LordVader80 #2234 üzenetére
10A nagyon is elég kell lennie. Én egy 1968-ban épült panelltömbben lakom. Ergo 2.5-ös alu vezetékek vannak a falban és olvadó biztósíték volt anno. Egy körön van rajta a : tv, hifi, 2monitor, 2 számítógép(olyan 150W-150W effektív fogyasztással) + a két szoba világítása. Itt ha minden egyszerre ment nem oldott le soha az olvadó!
Nagy valószínűség szerint akkor a géppel van baj. Alaplapos vagy más gépes topikban próbálj tanácsot kérni ez ügyben, hátha ők okosabbak. -
D.Orion
veterán
válasz LordVader80 #2227 üzenetére
Mekkora kismegszakító van a lakásban? Hány darab megszakító van? Melyikre milyen berendezések vannak kötve? Milyen tipus? Milyen vezeték megy a falban(aluminium vagy réz), keresztmetszete?
Vezeték keresztmetszetet egyszerű megállapítani: Kismegszakító lekapcsol, egyik konektor kiszed és megnéz mi megy bele. Fáziskeresővel azért előtte nézd meg, hogy tuti nincs-e benne feszültség.
Az adatlapodnál lévő konfigot pedig egy 300W-os FSP is röhögve elvisz.
[Szerkesztve] -
D.Orion
veterán
-
D.Orion
veterán
válasz ianfreezer #2094 üzenetére
[link] <A nyák jobb felső részén lévő kis téglalapot meg kell kinálni egy molex csatlakozóval(ilyen megy a winyóba meg a cd-be is).
Anno az AGP-s 6600 & 6600GT némelyike ment tápcsati nélkül. Inno3D AGP-n asszem nem is volt. Nem véletlenül kell neki az a csatlakozó. Az AGP-n kevesebb teljesítmény(watt-os áram) vihető be a kártyába, mint a PCI-E -n, ezért kell a plusz tápcsatlakozó.
[Szerkesztve] -
D.Orion
veterán
válasz ianfreezer #2091 üzenetére
Ez a kép nekem így nem jelenik meg, piros X azt kész.
Tölsd fel mondjuk ide: [link] Azt linkeld ide be a képet.
Vagy csináld azt amit ollie mondott, kicsit egyszerűbb
[Szerkesztve] -
D.Orion
veterán
Egy bazárból szemezgettem it a pH!-n.
MSI NX8500GT-TD256E, 256MB GDDR3/128b,DVI,fan 31 672
MSI NX8600GTS-T2D256E-HD-OC,256MB/128,HDCP,fan 48 521
ASUS EN8500GT SILENT,HTD, 256MB DDR2,DVI-I,PCIe 22 721
ASUS EN8600GT 2DHT, 256MB DDR3,2DVI-I,HDTV,PCIe 35 058
ASUS EN8600GTS HDTP, 256MB DDR3,2DVI-I,PCIe 49 988
ASUS EN8600GTS TOP HDTP, 256MB DDR3,2DVI-I,PCIe 52 380
Intel ha minden igaz Április végén, május elején csökent megint a procijai árát. -
D.Orion
veterán
A vga-t mindenképpen érdemes lecserélni, ha olcsón akarod megúszni akkor Inno3D 7600GST (60MHz-el lassab csak a GPU, ezt észre se lehet venni). Mindenképpen 256MB-os példányt vegyél!
RAM: Itt nem árt ha majd a 2-2 modull egyforma késleltetéseket tud azonos frekvencián.
fero02: okok
[Szerkesztve] -
D.Orion
veterán
Akkor meg nem értem, hogy min vagy fennakadva AMD-nél így lett kialakítva a számozás. Egy 3000+ -os proci alapfrekvenciája 1800MHz v. 2000MHz tokozástól és magtipustól függően. Ez az órajel C'n'Q -val a felére csökkenthető 2d-s alkalmazásoknál(értsd filmnézésre meg windows barangolásra elég a fele is bőven).
Szerk.: Aki meg nem ért hozzá az ne adjon téves útra vezető infokat.
[Szerkesztve] -
D.Orion
veterán
-
D.Orion
veterán
válasz norbitrial #2019 üzenetére
PQI egyáltalán nem nevezhető noname márkának. Az, hogy itt a ph!-n tud-e valaki olcsóbban sd kártyát nem tudom.
Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 Super 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2060 Super (RTX 3060 Szint)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest