Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ASUS blog: NVIDIA Reflexet a jó reflexekhez
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
LordVader80
őstag
válasz D.Orion #2271 üzenetére
Kivettem a tápot, de először ugyanazt csinálta: hol fulladt, hol egyből indult, de utána pár próbálkozás után nem adott képet a rendszer. Na erre fogtam, kiszedtem az egész rendszert a házból, a tápot a szőnyegre raktam ventivel felfelé, az alaplap meg a vinyó meg egy dobozon van. Így minden oké, rendesen indul. Eddig.
Szal nem értem.May The Force Be With You!
-
-
LordVader80
őstag
válasz D.Orion #2246 üzenetére
Úgy néz ki megvan, mitől van hiba, ezt figyeld: ha a ház fekszik, akkor simán indul a gép, nem felejt el a dátumot, semmit. (le akartam videózni, hogy is indul, ezért fektettem le)
Amint felállítom a házat, egyből nehezen indul, a pittyegés olyan mintha ki lenne már fogyva az elem (''húzza a szalgot''), dátum/idő elmászik.
Na most valami ötlet?May The Force Be With You!
-
-
LordVader80
őstag
válasz D.Orion #2232 üzenetére
húha, abszolút nem értek a témához. Beszéltem egy cimbimmel aki ért az elektromossághoz, ő valami olyasmit magyarázott, hogy jövő héten eljön velem, megvesszük ami kell. Mert állítólag a négy biztosítékom az 10amperes és 16-os kellene neki, akkor nem fogja levágni. Ilyen egyszerű lenne?
Nem tudom milyen vezeték+keresztmetszet megy a falban, de sztem a rosszabbik, mert panelban lakok.
Ezen a konnektoron egy elosztó van bedugva, erről megy a konfig, a modem tápja, egy nyomtató, egy asztali állólámpa, és egy sima stereo hangfalszett. Ez sok lenne? De akkor minek gyártanak 6-os elosztót?
[Szerkesztve]May The Force Be With You!
-
Aaron14
őstag
válasz D.Orion #2105 üzenetére
Windows Media Playerrel használom, és eddig működött az a módszer, hogy azonos nevű a videó és a felirat fájlja. Most ez nem működik.
.srt kiterjesztést utána írtam, de így sem sikerült.Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ASUS blog: NVIDIA Reflexet a jó reflexekhez
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Iphone 13
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 Super 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2060 Super (RTX 3060 Szint)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest