Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
Dumb
senior tag
válasz tupacamaru #2503 üzenetére
Lehet hogy rámegy, túlírassal, de az már rizikós, hogy mi tudja azt jól kiolvasni onnan...
"Aki háborúzik, az a legnagyobb barom!"
-
Dumb
senior tag
Megtaláltam a hibát! A PCI-os SATA vezérlő kártya lassította le a gépet ''teljesen'' /nem teljesen/ Kivettem, és most ''tökkkéletes''. Úgyse működött, valamiért nem látta a SATA vinyót... örülök hogy eljutottam idáig, hogy újra gyors a gép.
-
Dumb
senior tag
válasz greatchaos #2441 üzenetére
Nem tudom, mindig terhelt a gép. Pl videók csak akadozva mennek, akár online, akár gépen lévő. WAV hangok is recsegnek néha (zene).
Megpróbáltam újrarakni egy újabb vinyómra, de nem sikerült. A telepítés közben, az újrainditás után megállt mindig, azt irta, hogy a hal.dll fájl hiányzik vagy sérült. Ha el akartam indítani azt a win-t a másik particióról, amiről most irkálok, arra is ugyanezt irta ki...
Most a boot.ini-t töröltem, meg bootcfg /rebuild-et csináltam a ''javítás''-nál, és igy nagy nehezen elindult ez..."Aki háborúzik, az a legnagyobb barom!"
-
Dumb
senior tag
Fura kérdés. Friss XP, Nod 32 van rajta, Explorer 7, Firefox 2.03, alaplapi driverek..
Indítás után mindig 90-100% a procihasználat, és általában '' a rendszer üresjárata'' mellé írja, hogy az használja. A ''diagramm'' viszont szépen fenn van végig. régen nem csinált ilyet.
NF7 v2.0, és mobil Athlon XP proci 1800-on (alapon asszem, 333-on megy a ram), 1GB ram.
(Nod32-t kikapcsolom, de akkor is ott van, és 20MB ramot eszik, de procit nem használ már)"Aki háborúzik, az a legnagyobb barom!"
-
-
Dumb
senior tag
válasz greatchaos #2343 üzenetére
Fel van installálva. Lehet hogy rossz a driver? Azt mondta, megkeresi maga, vagy ilyesmi. Megpróbálom a CD-jéről telepíteni.
-
Dumb
senior tag
Problémám adódott: NF7 2.0 a lap (nincs sata), PCI-os SATA vezérlővel használnék egy 160-as Seagate-et, de nem látom BIOSban (sem). A vinyó pörög, a karit pedig felinstalláltam XP alatt, tehát látja a gépem. Mi a gond? Kezdek megőrülni. /Tetű lassú a win, erre az új lemezre telepíteném újra......./
Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest