Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- 3D nyomtatás
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shadoan
tag
Sziasztok!
Van egy céges laptop és wifin csatlakozunk az itthoni hálózathoz, a windows látja az internet kapcsolatot, kivesszük a proxy-t de nem kapcsolódik sehogy (se böngésző sem egyéb programok). A ping rögtön general failure választ ad, még LAN-on lévő ip címen is. A Steam-et szeretnénk munkára bírni, ami a céges hálózaton nem működik (VPN) de az istennek nem megy. Van valami ötletetek, hogy mit próbálhatnánk?
Eddig az alábbiakat próbáltuk:
- Windows Tűzfal kikapcsolása minden hálózaton
- IPV6 kikapcoslása
- Linklayer topology kikapcsolása (ha ezt kikapcsoltuk még azt sem látja, hogy az interneten van)
- Proxy-t kivettük teljesen
- Proxyt auto detect settings-re állítottukCivilization V-val szeretnénk játszani egyébként (természetesen eredeti).
Üdv, köszönöm,
ShadEzer ember hallgatása sem nyomhatja el egyetlen ember üvöltését
-
shadoan
tag
Sziasztok Srácok!
Nem találtam hálózatos kérdések óráját, ennyire sötét vagyok vagy nincs külön?
Vettem egy TP-Link WDR3600 routert amin van 2 USB port ahova be lehet dugni meghajtókat amiket aztán el lehet érni hálózatról is, el is érem PC-ról de az Asus O!play -em nem nagyon akarja elérni. Van valami ötletetek arra, hogy lehet elérhetővé tenni a media player számára is a routerbe dugott meghajtót?
Köszi, üdv,
MárkEzer ember hallgatása sem nyomhatja el egyetlen ember üvöltését
-
shadoan
tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám, Windows 8 telepítés után a gép teljesen stabil volt. Nem rendszert frissítettem hanem új telepítés új winyóra, a Windows 8 természetesen legális.
Egy napja a következőt csinálja, Battlefielddel játszom és egyszer csak belassul a gép, megnyitom a task managert és 98%-os a fizikai memória használat. Akármit kapcsolok ki, nem változik. Újraindítás után megjavul, de csak idő kérdése és megint elkezdi. Szinte semmi nincs a gépen és egy CCleaner-t is ráeresztettem de a memória zabálás nem változik. Ha nem kezdek el játszani, nem kattan be.
Az alábbi a konfigom:
Windows 8 Pro 64
Intel Core I7 920
12 G Ram
64G SSD amin a rendszer fut (12 G szabad hellyel)
A video kártya driver a legújabb, Win8ra kiadott változat.Eddig Windows 7 futott rajta, soha semmi baja nem volt.
Nem tudjátok mi okozhatja ezt vagy hogy tudom kivédeni?
Köszönöm, üdv,
MárkEzer ember hallgatása sem nyomhatja el egyetlen ember üvöltését
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest