Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
válasz MikeWazowski #131854 üzenetére
4 pinesként kell keresni. Én Aliról vettem ezer éve, így linkelni nem tudom, de ez ránézésre jó, és kérdések között is írták hogy mikrofon is működik vele. Illetve ez mégjobb, Ugreen minőségi, és leírásban írják is hogy a szövetborítású 4 pines és támogatja mikrofont.
#131851 Winne
Parancssorból: youtube-dl
GUI: youtube-dlg, Tartube, jDownloader2 (utóbbi komplett letöltéskezelő, a fél internet letölthető vele)[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
I02S3F
addikt
válasz MikeWazowski #131780 üzenetére
Nem néztem meg a laposod, de a gyártók szoktak spórolni a hűtésen! Például helytakarékosság miatt (Micsoda esze mentség!).
-
HARDVERAPRÓD
válasz MikeWazowski #131780 üzenetére
Azért, mert takarítani és pasztázni kellene folyékony fémmel, (ehhez érteni kell). Gaming topikban segítenek.
-
I02S3F
addikt
válasz MikeWazowski #131739 üzenetére
Szerintem igen! Nekem 2012 körül olcsó kínai 3eft-os hűtőm volt. Ment vagy 2 évig és igen! Jelentett vagy 10-15 fok minuszt!
[ Szerkesztve ]
-
I02S3F
addikt
válasz MikeWazowski #131736 üzenetére
Én két üdítős kupakot tettem a két felső gumi-tapadós lába alá. Ez mondjuk annyit nem segít, mint amikor fejjel lefelé van fordítva.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MikeWazowski #131736 üzenetére
Nyugodtan, nálunk is úgy van használva, a hűtést segíti, hdmi-vel a tv-re kötve és egy vezeték nélküli xbox kontroller hozzácsapva, jobb mint egy konzol.
-
törölt tag
válasz MikeWazowski #131732 üzenetére
80-85 fok körül játék közben még nem abnormális, a felett már visszaveheti az órájelet a magas hőmérséklet miatt.
-
I02S3F
addikt
válasz MikeWazowski #131732 üzenetére
Cpu típusra keresve, vagy laptop specifikációra keresve szokták kiírni az üzemhőmérsékletet!
Aida64-ből azt hiszem, ha a home verziót szeded le, az azért az alap dolgokat megmutatja!
Szerk. : A 46 biztos, hogy ok, de neked játék közben van gondod! Akkor lehet sokkal magasabb!
Eseménynapló ír valamit a kérdéses időszakra (amikor a játék beszaggat)?
Esetleg lenne értelme valami 3d markot is futtatni, hogy ott szaggat-e.
Minden játék alatt előfordul?
[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
válasz MikeWazowski #131730 üzenetére
az lehet nem igazad van, én néztem be a speccy és aida igen
-
HARDVERAPRÓD
válasz MikeWazowski #131727 üzenetére
aida, speccy, cpu-z stb ezekkel tudod megnézni?
-
I02S3F
addikt
válasz MikeWazowski #131725 üzenetére
Azért ne hallgass rám! Várd meg a többiek mit mondanak! De a hőfokot azt ellenőrizheted!
-
I02S3F
addikt
válasz MikeWazowski #131723 üzenetére
Túlmelegszik a gép és a cpu freki vissza van véve, hogy ne sűljön meg a gép.
-
I02S3F
addikt
válasz MikeWazowski #131721 üzenetére
Throttling?
-
I02S3F
addikt
válasz MikeWazowski #131694 üzenetére
Van portable változata!
-
törölt tag
válasz MikeWazowski #131704 üzenetére
Nekem mákom volt, foglalatban csücsült a 4gb memória, így gyorsan kicseréltem egy 8Gb-os darabra, azért itt érezhető volt a fejlődés. De hogy miért csak 1 foglalat van az nem fér a fejembe, így bukom a dual chanelt.
-
törölt tag
válasz MikeWazowski #131702 üzenetére
Prociban integrált videokártya mivolta ellenére nincs szégyenkezni valója, egész tűrhető a teljesítménye, de nem egy gamer kategória, ezt el kell fogadni. Kíváncsi lennék 16Gb-al mit kezdene, bár csodát akkor sem lehetne tőle várni szerintem.
-
törölt tag
válasz MikeWazowski #131700 üzenetére
Ok mindegy, közben elolvastam rendesen amit írtál. Elég az a 6gb, nyugi, nekem is annyi van, hasonló videókártyával mint a tiéd, pl. gta5 röccenésmentesen fut vele a gyerek nagy örömére.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Radeon RX Vega 7 van beleintegrálva, ha 4Gb a rendszermemóriád akkor 512Mb a videómemória ha 8Gb a rendszermemóriád akkor meg 2Gb a videómemória mennyisége, és értelem szerűen a rendszermemóriából csípi le ahogy írták is.
-
Hosssszu
őstag
Aida64 egész jó program, semmiképpen sem szemét.
Ha a prociba integrált GPU-ról van szó, az a rendszermemóriát használja, nincs saját memóriája.
Cs1csó: Feladatkezelő is jó lehet: teljesítmény fül->GPU[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz MikeWazowski #131692 üzenetére
Eszközkezelő.
-
I02S3F
addikt
válasz MikeWazowski #131692 üzenetére
Aida64 pl.
-
HARDVERAPRÓD
válasz MikeWazowski #131685 üzenetére
Szia. Gyártó oldalán megtalálsz mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest