Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
thotzoltan
tag
válasz AsusBoy #83250 üzenetére
Windows
Prefetch..fájlok törléseSoftwareDistribution....Download:.fájlok törlése
Temp:fájlok törlése
Vezérlő pult,Programok..felesleges programok törlése..
Illetve nézd meg,hova van beállítva a letöltés a gépeden..a felesleges dolgok törlése..
Természetesen eztán egy Ccleaner lefuttatása..
és egy lemeztöredezettség mentesítés.. -
Ricardo128
senior tag
-
törölt tag
-
Qru
MODERÁTOR
válasz AsusBoy #78229 üzenetére
Nagy a szórás köztük de vannak megbízható, jó darabok amik nem is drágák. Nekem Belkin volt az pl egy kalap makit sem ért hiába volt drága aztán vettem egy fele annyiba kerülő D-Link-et és az meg szuperül működik stabil és erős a jel pedig egy egész takaros vasbeton födém van az egy antennás router meg a gép között.
#nincsbennetarcsi
-
Zlin50
senior tag
válasz AsusBoy #77578 üzenetére
A tuner kártyámat én is vagy öt évig használtam mig meg nem gyilkolta a PCI slotot miközben lefagyott a rendszer miatta. Miután kivettem minden rendben volt. Szerintem csak ki kéne próbálni amit javasoltam, hogy kiderüljenek a dolgok, legalább az ttisztázódjon hogy képes-e a lappal egymagában működni vagy sem. Ha igen akkor más kártyával "összeakadhat", pedig nem szabadna. A tunerem sem szerette ám akármelyik slotban lenni, annyira hogy a mellette lévőt célszerű volt üresen hagyni.
"HA-SIA, HA-SIB, HA-SIC ... AEROTRIGA forever"
-
őstag
válasz AsusBoy #70492 üzenetére
Te kérdeztél a másik topikban is nem?
Amúgy ki se kell ám lőni a wifit az eredetin sem. Simán az új wifi eszközödet kösd be AP módban. Ekkor egy IP-tartományon lesz minden eszközöd, nem kell feláldozni az eddigi wifit sem. Annyi a lényeg, hogy külön csatornán legyenek. (Auto módban szerintem beállítja magát a másodjára beüzemelt)
Szerintem ez a legésszerűbb megoldás.
Szerk.: Hatótávot azért nem látsz, mert 1000 dologtól függ. Általában minél több antenna, annál nagyobb lefedettség több irányba, de a távolság igazán nem nő meg.
[ Szerkesztve ]
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
törölt tag
válasz AsusBoy #70492 üzenetére
Megoldható. Viszont a DLNA csak adott alhálózaton belül működik. És hiába osztana ki ilyenkor a két router transzparensen IP-ket, ha nem ugyan arra a röuter-re van kötve közvetlenül a másik eszköz is, akkor nem fog működni. Hálózati nyomtatók esetén szintén előfordulhatnak problémák.
Hatótávolságot nem is fognak megadni, mert elég sok tényezőtől függ.
-
Vakegérke
félisten
válasz AsusBoy #54632 üzenetére
Szó sincs róla. Csak nem tudom, hogy az egyiknél mit takar az "ethernet" megjelölés. Laikus lévén nem azt venném meg.
Nem szórakozom veled, nincs rá okom.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
nagyúr
válasz AsusBoy #54597 üzenetére
Inkább. 2db-ot vessel és egy vevővel meg van oldva a dolog. Mert 4-et tud + minőségben mindent visz.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
MaxxDamage
félisten
válasz AsusBoy #51039 üzenetére
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz AsusBoy #44632 üzenetére
Válasz nem érkezett a kérdésre, mármint arra, hogy HDMI csatlakozó/kábel nincs-e véletlen?
Aztán a következő kérdés, a Wifi milyen? 54Mbit? Ha igen, akkor lényegében az a válasz, hogy felejtsd el a wifi-t, és a gépet is kábellel kösd a router-hez (gondolom ez van, mivel ezt sem írtad le).
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
brd
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Akai LPD8 kompakt MIDI kontroller /// ÚJ // Számla + Garancia
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest