Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Blood Mage
senior tag
Sztem 1es megoldás tökéletes lesz
2b. sem rossz... router is van természetesen... az mindenképp kell a nethez nem? (úgy általában kérdem)A 2b megoldáshoz olyan kábel kell mint ami a routerből megy a gépbe? (tudom amit linkeltem, de csak kérdem mert nem látom a különbséget pl a tied meg az én általam linkelt kábel közt sem)
mod:Még vmi. A routert a modemmal ugyan az a kábel köti össze ,mint ami a routert a géppel?
mod2: 2ér... aha kössz...
(sokkal nem lettem okosabb) a lényeg, hogy mások
-
-
AtHoS
nagyúr
Na, mod idő közben lejárt
Áramtalanítás nélkül is indul egyből a gép rendesen pár perc állás után és nem sípolja le a 9200-est.
Ez valahogy nekem eléggé VGA túlmelegedésre utal, de a VGA működik, míg le nem állítom a gépet
Igaz drivert még nem raktam fel hozzá a hiba miatt.
Mod:
degu
Az Invitel neted ADSL kapcsolat? Ha igen, akkor a hálókártyánál szedd ki a TCP/IP eszközt. Így nem fogsz várakozni win induláskor a hálóra illetve nem teszi az arcodba a korlátozott kapcsolat ikont sem. -
Biomokus
tag
Köszi az infót,sajna MPlayerrel is megmaradt a para. Egy Csillagkapu résszel teszteltem,azt nem tom,milyen kódolású. A vga-m GALAXY 7600 gst, 91.47-es driverrel. Ezek szerint vga driver para lehet? Jah,ugyanis pl ha letöröltem a codec pack-ot,és Power DVD-vel néztem egy filmet,ott is para volt.
Üdv: Biomokus
-
Khaal
őstag
Nem tudtam, hogy rossz a lap (most se értem mi mehetett tönkre rajta, lehet szerelés közben sértettem meg valamit rajta), ezért vettem bele memóriát meg hdd-t vadi újat boltban, ha ezeket most eladnám nagyot buknék rajta. A memória egy darab 512-es NCP márkájú, egy fél napot teszteltem két fajta memtestttel nem dobott hibát egyik sem. Közben lebeszéltem egy NF7-S2-t ez az amit gyorsan és viszonylag elfogadható áron (6k) be tudok szerezni.
-
Dilikutya
félisten
Nem tudom, hogy mennyire csúszik. A filmem NTSC, 23,976fps-el, míg a felirat 25fps, ezenbelül van-e egyéb eltérés, nem tudom. SubResync-et kipróbálom, mivel ha elég lenne NTSC-re beállítani, az sokat segítene. Az idx fájlt nézegettem, de nem világos, hogyan vannak benne az időzítések, nekem úgy tűnik, mintha a feliratnak csak a kezdő ideje látszana, az eltüntetés ideje nem.
SubResync-ben hogy lehet az időzítést állítani?
Aktív témák
Hirdetés
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest