Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo #16081 üzenetére
Megoldottam. Alapból ki volt kapcsolva a BIOSban az USBs bill és egér támogatás. De h. miért?...
-
WonderCSabo
félisten
Üdv!
A billentyűzetemet nem ismeri fel a bootolás alatt a gép.
A BIOSba be tudok lépni, azt tudom vele irányítani. De amikor a Windows indítási módjait lehetne váltogatni, ott nem ismeri fel. Ha a Windows bebootolt, ott már megint igen.
El lehet vhogy érni, h. felismerje a hiányzó szakaszban is?
Egyébként egy sima Logitech billentyűzetről van szó, a régi ezerévest felismerte. A Desktop konfigom.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
superecneB #8433 üzenetére
Külön programmal hajtod megőket, egyiknek a fülest, másiknak az alaplapi kártyát adod kimenetként.
-
WonderCSabo
félisten
Üdv! Letesztelnétek nekem ezt? Köszi.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
szombatitomi #8298 üzenetére
De van. Van egy javítás menüpontja, hagyd hogy magátától végigmenjen, azt jó lesz. Lehet, hogy többször újra kell indítani, és futtatni a javítást.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
RootRulez #8291 üzenetére
Lehet nem oda lenni, de a GRUB sokkal jobb mint bmelyik boot loader szvsz. És aki linuxot (is) használ, annak meg nem külső alkalmazás.
Egyébként egy nagy baja van: iszonyat nehéz levakarni a vinyóról. Nekem máig nem sikerült teljesen. AKi tud ultimate megoldást rá, az ne habozzon linkelni, köszi.
-
WonderCSabo
félisten
Skacok!
Sürgős kérdésem lenne! Vidkarimra rakok egy ventit, alatta már alig van hely.
A kérdés: rá fújassam a levegőt, vagy el tőle?Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Magisk
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest