Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Video digitalizálás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Google Chromecast topic
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
-
apatyas
Korrektor
Sziasztok,
kavartam az itthoni gépen a telepített rendszerekkel, winchester csere, stb.
Xp SP3 32 angol.
A boot menüt kellene gatyába rázni, mert most vannak érvénytelen sorok. Tudom hogy melyik működik és melyik lemezen van stb, a bajom az hogy nem lehet szerkeszteni sehogy sem. Próbáltam kézzel a boot.ini-t írni, elfogadja, lefut jól, de miután felállt a rendszer, nekiáll picsogni hogy selective startup módban van és szíveskedjek hagyni neki hogy visszaállítsa normálra. Ok, msconfigot megnyitom, normálra vissza, erreföl visszarakja az érvénytelen sorokat. Ha msconfigban szerkesztem át úgy hogy töröltetem magával az érvénytelen sorokat, akkor ugyanez lesz, újraindul meg minden jó, de rendszerindítás után nekiáll pofázni hogy normálra vissza akarja rakni és visszajönnek a rossz sorok. Csak a defaultot se hagyja végérvényesen állítani. Mivel lehet úgy szerkeszteni hogy tudomásul vegye és elhallgasson?
B., kérdés, még előtte, a telepítgetéskor töröltem egy pen-driveról a partíciós táblát. Mert összekevertem a 8GB-os partícióval, csak a méretet mutatta. Mindez a diskpart parancssori program clean disk x belső utasításával történt. Hogy lehet legtisztábban visszaállítani?
Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Synology NAS
- Video digitalizálás
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új 2K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- HP Laptop , 17,3" , R3 7320U , 512GB SSD , 8GB DDR5 , Radeon
- Olcsó PC , i5 6400 , 1050 Ti , 16GB DDR4 , 120GB SSD , 500GB HDD
- Új 4K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)