- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
Aktív témák
-
-
apatyas
Korrektor
Sziasztok,
kavartam az itthoni gépen a telepített rendszerekkel, winchester csere, stb.
Xp SP3 32 angol.
A boot menüt kellene gatyába rázni, mert most vannak érvénytelen sorok. Tudom hogy melyik működik és melyik lemezen van stb, a bajom az hogy nem lehet szerkeszteni sehogy sem. Próbáltam kézzel a boot.ini-t írni, elfogadja, lefut jól, de miután felállt a rendszer, nekiáll picsogni hogy selective startup módban van és szíveskedjek hagyni neki hogy visszaállítsa normálra. Ok, msconfigot megnyitom, normálra vissza, erreföl visszarakja az érvénytelen sorokat. Ha msconfigban szerkesztem át úgy hogy töröltetem magával az érvénytelen sorokat, akkor ugyanez lesz, újraindul meg minden jó, de rendszerindítás után nekiáll pofázni hogy normálra vissza akarja rakni és visszajönnek a rossz sorok. Csak a defaultot se hagyja végérvényesen állítani. Mivel lehet úgy szerkeszteni hogy tudomásul vegye és elhallgasson?
B., kérdés, még előtte, a telepítgetéskor töröltem egy pen-driveról a partíciós táblát. Mert összekevertem a 8GB-os partícióval, csak a méretet mutatta. Mindez a diskpart parancssori program clean disk x belső utasításával történt. Hogy lehet legtisztábban visszaállítani?
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Premier dátumot kapott az Anno 117: Pax Romana
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Lenovo G710 laptop (17,3HD+/intel/8gb/128ssd/Magyar)
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged