- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- ASRock lapok általában
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
-
apatyas
Korrektor
Sziasztok,
kavartam az itthoni gépen a telepített rendszerekkel, winchester csere, stb.
Xp SP3 32 angol.
A boot menüt kellene gatyába rázni, mert most vannak érvénytelen sorok. Tudom hogy melyik működik és melyik lemezen van stb, a bajom az hogy nem lehet szerkeszteni sehogy sem. Próbáltam kézzel a boot.ini-t írni, elfogadja, lefut jól, de miután felállt a rendszer, nekiáll picsogni hogy selective startup módban van és szíveskedjek hagyni neki hogy visszaállítsa normálra. Ok, msconfigot megnyitom, normálra vissza, erreföl visszarakja az érvénytelen sorokat. Ha msconfigban szerkesztem át úgy hogy töröltetem magával az érvénytelen sorokat, akkor ugyanez lesz, újraindul meg minden jó, de rendszerindítás után nekiáll pofázni hogy normálra vissza akarja rakni és visszajönnek a rossz sorok. Csak a defaultot se hagyja végérvényesen állítani. Mivel lehet úgy szerkeszteni hogy tudomásul vegye és elhallgasson?
B., kérdés, még előtte, a telepítgetéskor töröltem egy pen-driveról a partíciós táblát. Mert összekevertem a 8GB-os partícióval, csak a méretet mutatta. Mindez a diskpart parancssori program clean disk x belső utasításával történt. Hogy lehet legtisztábban visszaállítani?
Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest