Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
Aktív témák
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Ingyen hozzá tudnék jutni egy Sapphire Radeon HD 5450 512 MB PCIe videokártyához.
Jelenleg egy HD3850 512 MB OC van a gépemben. Teljesítményben többet nyújtana a HD5450, vagy nem érdemes lecserélnem? A DX 11 nem számít.Ha többet nyújtana, akkor sac/kb hány %-os telejsítménynövekedésre számíthatok játékoknál?
-
Vodar
senior tag
válasz
WildBoarTeam #10511 üzenetére
De a csatlakozó neve mi? Pl. microUSB, miniUSB, stb. Tudom, ez nem USB, de akkor mi?
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Meg tudnátok mondani, hogy mi ennek a csatlakozónak a neve (nem az USB végére gondolok):
Mobiltelefonokban szokott ilyen lenni.
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Melyik számít a legmegbízhatóbb tárhelyszolgáltatónak külföldön, vagy itthon? Létezik 100%-os rendelkezésre állású?
-
Vodar
senior tag
válasz
szakalistvan #10054 üzenetére
Erre rá tudom rakni az IGO-t? http://elektronika.vatera.hu/adovevo_gps/gps_vevok/carrera_follow_me_gps_navigacioszamlaval_1ev_gari_176373842.html
[ Szerkesztve ]
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Tudnátok nekem ajánlani egy GPS-t 15 ezer Ft körül? Vateráról is mutathattok, csak új legyen. Sajnos nem igazán értek hozzájuk. Mi is az a navigációs szoftver, ami közben beszél is? IGO? Azt, ha letöltöm valahonnan, akkor bármelyik GPS készülékre fel tudom telepíteni?
-
Vodar
senior tag
Nekem 2 DVD íróm + egy Blu-Ray olvasóm van a gépben, mellé 3 db HDD + 1 floppy olvasó, illetve egy kártyaolvasó. Hidd el, kell a hely. Ha veszek még egy Blu-Ray írót is, akkor se valószínű, hogy kiveszem a Blu-Ray olvasót a gépből, mert Blu-Ray-ről Blu-Ray-re való másolásnál jól jön.
Én azért veszek Full ATX lapot és ennek megfelelő házat, mert jobb a szellőzése, mintha egy kis szűk házikót vennék.
[ Szerkesztve ]
-
Vodar
senior tag
"Ez a 10Mbites ethernet szabvány azonosítója. És ez tényleg maximum 10 Mbitet tud.
Ha a routered LAN csatlakozója ilyen, akkor nem fogsz tudni ennél nagyobb sebességet elérni rajta keresztül, bármilyen neted van."A DIR-100-as routernek akkor ilyen?
Ezt nem értem, nem létezik, hogy csak ennyit bír. A mértékegységekkel kavarok valamit? Ha tényleg csak 10Mbit-es, akkor egy 120Mbit/s-os UPC-s netnek még a 10%-át se tudom kihasználni? Ezt nem értem.
Szerk.: ja nem, dehogy is. Szóval ez azt jelenti, hogy a DIR-100 router támogatja a 10Mbit/s-ot és a 100Mbit/s-ot is, igaz?
Ez esetben a 100Mbit/s-ba beleszámít a le és feltöltési sebesség? Szóval a letöltési sebességem 120MB/s, a feltöltési 10Mbit/s --> összesen 130Mbit/s, amiből csak 100Mbit/s-ot tudok kihasználni?
[ Szerkesztve ]
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Hogyha nekem D-Link DIR-100 routerem van, az azt jelenti, hogy a 120 / 10 Mbit/s (UPC) netet már nem lehet vele kihasználni?
Ugye ilyeneket ír a router adatainál:
- LAN sebesség: 10 Mbit (IEEE 802.3), 100 Mbit (IEEE 802.3u)
- csatlakozók: Ethernet RJ45 (10/100 Mbit)Ez mit jelent pontosan? Az IEEE 802.3 miért csak 10MBit és mi az egyáltalán? És a 100Mbit az mi?
És ezt a 100Mbit-et úgy kell számolni, hogy külön 100Mbit a letöltési és külön 100Mbit a feltöltési sebességnek?
Egy UTP kábel mennyit bír el? Nem 100Mbit-et? Akkor már az se elég a 120/10-es nethez?
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Spotify
- Politika
- Android szakmai topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...