Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz HUfantom #9857 üzenetére
Pl a 3. találat.
Vagy a másik.
Persze árat nem tudok.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
copass
veterán
válasz HUfantom #9857 üzenetére
én is jártam így egy új fuji finepix s5800-al asszem, ugyanezt írta ki, kikapcsoltam,bekapcsoltam, megjavult, aztán megint előjött párszor.
másnap vittem vissza photohall, hogy izé ez most hogy? persze volt más is ami zavart, kijelző képminősége borzalmas volt ,videó közben eszméletlen alapzaj,stbstb.
ment a hát-hát, vettem egy másik gépet. úgy látszik ez fuji betegség."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Throme
veterán
válasz HUfantom #9867 üzenetére
Az "fd" az face detection, tehát marad s8000fd csak stabilabban kell fogni vagy növelni az iso-t, és/vagy csökkenteni a záridőt.
Egyébként tényleg jó kis gép csak nekem az auto WB beállítással kissé kékes tónusú képeket készített napsütésben.
Ja és szeret CA-zni.Már nem használom, de szerencsére nálam még nem jött elő semmilyen probléma...
Mikika: még ha javítható, akkor se biztos, hogy megéri. Azért lehet kap egy másik használtat, már ha marad ennél a típusnál
[ Szerkesztve ]
-
-
Mikisys
őstag
válasz HUfantom #17216 üzenetére
Meg kell nézni az objektívet először kívülről, működik-e mindene megfelelően.
Milyen fényerejű, egyáltalán a gépedre feltehető-e magában?
Ha adapterrel megy fel csak és belül koszos, nem jól működik, akkor nem szabad megvenni.
A tisztítás nem mindig járható, lehet ott belül nehezen és ezért drágán bontható rész, ami megkérdőjelezi a szétszedést és tisztítást is. Olyan sohasem lesz, mint újkorában volt.Üdv!
-
copass
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon 580EX II, ez az újabb generáció, Canon EOS rendszerhez.
- Tamron 70-300 mm AF objektív Nikon vázakra
- Nikon AF-S Nikkor 35 mm 1.8G DX objektív
- Nikon Nikorr Z 24-70mm f2.8 Objektív 24-70 Magyar 2024-es vásárlás Több mint 2 év garanciával
- Nikon D3400 DSLR fényképezőgép váz + Nikkor AF-P 18-55 mm VR objektívvel + hordtáska
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest