Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm, hogy foglalkoztok a kérdésemmel!
Úgy gondolom, a topicban sokan profi szinten, de legalábbis nálam sokkal magasabb szinten csináljátok a fotózást. Mindamellett, hogy igyekszem törekedni a legjobb eredményre, azt kell belássátok, hogy én nem katalógusba akarok tárgyfotókat készíteni, csupán a használtpiacon szeretném értékesíteni a bontott, többnyire PC és laptop alkatrészeimet. Biztos láttatok már hirdetéseket, gyakran csapnivaló, igénytelen, homályos, kiégett...mind fotók mind leírás szempontjából borzalmas. Úgy hiszem, ha minimális melót beleteszek, már nagyságrendekkel jobb képeket tudok csinálni.
Jelenleg van ez a 2x10W-os tapétázott sarkom, de már ezzel is ezerszer igényesebb képeket tudok készíteni, mintha a kanapéra feldobom az adott tárgyat, a háttérben meg ott a koszos alsógatyám...szóval értitek, mi itt a lényeg nekem.
Ehhez még hozzájön, hogy nem AUTO módban használom a kamerát, hanem játszok a záridővel, ISO-val, pedig még mindig csak egy okostelefonnal készítem a képeket...
Ezért kérdeztem, a linkelt Ledvance jó lehet-e nekem. Nagyon nem is szeretnék sokat invesztálni ebbe, persze jó lenne egy komoly fényképező, egy jobb setup, de ez inkább ilyen low budget DIY stúdió lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 10
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest