Hirdetés
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
EmberXY #30432 üzenetére
"Legelső tapasztalatom a "skynet"-tel az volt, hogy 15 perc után az egyik várakozó rám szólt, hogy ugyan várhatok a soromra napestig, ha a terminálon nem jelentkezek be, a kutya sem fog velem foglalkozni, max kidobnak záráskor"
Én az okmányirodában jártam így. Neten foglaltam időpontot, majd csodálkoztam, hogy mi a pékpélóért nem engem hívnak. Engem is ott világosított fel egy másik kuncsaft, hogy bizony az időpontfoglalósoknak is kell cetlit húzniuk.
A háziorvosnál nálunk ilyen ficsőr nincs. Aki csak receptet irat, az rendelési idő előtt odaoson fél/egy órával, asszisztens kezébe nyomja a listát, majd, ha megérkezik a doki, kanyarít rá egy absztrakt mintát, és az asszisztens kiszórja. Másik opció, hogy rendelési idő vége felé megy az ember, akkor már igencsak menne a doki, így ő áll az ajtóban, és sürgeti a beosztottját, hogy ippirippi.
Így kerülhető el nálunk a hosszadalmas várakozás. (Nem mondom, hogy több órás, mert össz-vissz másfél órát tölt ott a doki (már, ha időben odaér)).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Drón topik
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Black Myth: Wukong
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eredeti játékok OFF topik
- 3D nyomtatás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Figyelem Figyelem! Itt a prémium Olcsó Pénzért! Lian Li LANCOOL 215 White! Ingyé MPL!
- Igényesen felépített gamer PC, i7, RTX3080 EVGA, 64GB ram, ASUS Z390, Raijintek vízhűtés,
- Asus Rog Strix Gamer laptop szép állapotban(RTX 2070 Super, i7 10750h, 32G RAM)
- Apple iPhone 16 Plus
- Steam Deck 256GB LCD Kiváló/Karcmentes állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest