Hirdetés
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
krizmo_ #29413 üzenetére
Nem tudsz különbséget tenni közöttük? Hát a nevük sem ugyanaz és a címkéjük se, hogy lehet összetéveszteni?
Nekem a Pepsi azért jön be jobban, mert édesebbnek érzem, és valahogy "lágyabb" az íze. A Coca meg inkább szénsavval van túlnyomva, és az íze sem annyira jó (talán jobban felhígítják a szirupot palackozáskor mint a Pepsinél). Lehet, hogy a Coca jobban savasít (ugyebár foszforsav is van a kólában), a Pepsi max a cukor miatt öl meg.inf3rno: Nekem valamiért a kóla kitűnik az üdítőitalok közül, nem tudom megmagyarázni, hogy miért, valószínűleg már gyerekkorban kezdődött a dolog.
Felénk a csapvíz olyan mintha Paksról a reaktorok alól engednék a rendszerbe, vagy egyszerűen csak a szennyvizet szivattyúznák vissza a hálózatba némi mechanikai szűrés után, ihatatlan, marad az ásványvíz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Figyelem Figyelem! Itt a prémium Olcsó Pénzért! Lian Li LANCOOL 215 White! Ingyé MPL!
- Igényesen felépített gamer PC, i7, RTX3080 EVGA, 64GB ram, ASUS Z390, Raijintek vízhűtés,
- Asus Rog Strix Gamer laptop szép állapotban(RTX 2070 Super, i7 10750h, 32G RAM)
- Apple iPhone 16 Plus
- Steam Deck 256GB LCD Kiváló/Karcmentes állapot
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 500GB SSD RX 580 4GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest