- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
inf3rno #25000 üzenetére
Hát sajnos itt minden normális embert meghurcolnak, például nem egy esetben volt ismerős körökben önvédelem, de végül még is garázdasággal gyanúsították az embert.
3 Gipsy belém köt, én meg barátnőmmel vagyok túl lépnek a határon elkezdik fogdosni és engem is lökdösnek.
Mikor az ember eldurran megvédi magát és akit szeret, utána még én vagyok a garázda.....
Ez még régen volt suliba, izgalmasan köszöntöttem a 18 éves kort
Ez volt úgy 7 éve, de kíváncsi vagyok melyik ember nem durranna el ilyen esetben.
1 év felfüggesztettet kaptam, még képet is csináltam rólam mint a filmekbe, ilyen táblával meg ujjlenyomatot is vettek.Azóta nem történt velem semmi, nem volt azóta se rendőrségen. De tényleg én éreztem magam kínosan, az a 3 srácból egyik már börtönben van. Csak az zavar hogy miért én kapok, mikor kiprovokálták a helyzetet.
Azért annak örülök, itt hardapron azért nagyrészt jófej értelmes emberekkel beszélgettek, és akikkel idáig üzleteltem személyesen mindegyik nagyon kedves jófej volt. Senki se volt balhés, kötekedős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ASUS 18W USB ADAPTER
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest