Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fasirTTT
őstag
válasz #72688384 #78221 üzenetére
Proci tüsik teljesen jók.
Memóriákat nem tudom, pont ezt szerettem volna ezzel a módszerrel megnézni.
ha kiszedem a ramokat ugyan ezt csinálja illetve akkor is, ha csak egyet hagyok benne.
elsőnek azt hittem elem csere meg oldja a problémát mert full le volt merülve, de nem segített -
fasirTTT
őstag
Sziasztok
adott 1 ASUS M4A89GTD PRO USB3 alaplap benne egy AMD Phenom II X4 965 Black Edition procival és 2x4GB rammalOlyan problémám lenne, hogy ez a 3 dolgot összeraktam és rádobtam 1 Corsair tápot és monitort, majd bekapcsoltam.... volna ,de annyi történ csak, hogy a hűtő kicsit felpörgött és leállt. A zöld kis ledlámpa világít rajta.
Csináltam cmosclr-t + elemet cseréltem benne mert ez a 3 cucc (lap,ram,proci) állt vagy három évet a dobozba.
tettem rá kis speakert is, hátha "mond" valamit, de semmi.Ötletek, hogy mi lehet a probléma, vagy gyanús, hogy a lap kuka
[ Szerkesztve ]
-
fasirTTT
őstag
sziasztok Asus P8H77-V vagy Asus P8H77-V LE ?
ezek lesznek benne: i7 2600 + 2x4 Corsair Vengeance + SSD + 6790 VGAindokolt választ kaphatok ?
-
fasirTTT
őstag
Corsair Dominator DDR2-es 2 x 2 GB RAM-om elromlott és garizatni kellene. Gyártói garancia van rajta. Hova kellene írni ezzel kapcsolatba?
-
fasirTTT
őstag
válasz bluyoo #14295 üzenetére
"Talán a CPU foglalatot is meg lehetne nézni , volt eset hogy görbültek a lábak " hát mondom megnézem, nem vesztek vele semmit.
kikaptam a procit és ezt láttam
hát mondom nem hiszem el... 1ik meg volt hajolva és 1 ilyen kis izé letört. visszahajlítottam azt az 1-et és visszaraktam procit, ramot, bekapcsoltam és 1 hosszabb és 3 rövid csippanás speakerből.most akkor lehet a lapot eldobni, mi? garanciába ezt cserélik, nem ?
-
fasirTTT
őstag
válasz fasirTTT #14275 üzenetére
nem tudom újratenni az SSD-n a w7-et mert nincs kép pedig azzal akartam kezdeni...
Cmost próbáltam. az a mem ok, nem tudom, hogy mi és hogy hogyan működik, meg az a GPU_bost be van kapcsolva asszem (nem világít a led)amúgy memkarin kéne adnia a képet, nem ? és nem az alaplapon keesztűl
-
fasirTTT
őstag
sziasztok, valaki aki tudna segíteni ebbe az lécives írjon nekem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.