- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe1985
tag
Csináltam partíciót, nem segít. Próbáltam a sata-t achi és ide módban is, sehogy nem jó. Egyébként amikor talózom a drivert ott látja az ssd-t, szóval már nem is értem milyen drivert kér, mert CD/DVD drivert ír, de nincs is a gépben dvd, pendrive-ról telepítek. Csináltam két screenshotot, hátha segít:
Mit csinálok rosszul? -
Hunork
veterán
hm...és semmi?
Hát vagy vársz, míg mond valaki okosat, vagy egy telefon a sárga könyvből és megkérdezed.Innentől zárójelben:
Mivel megy a Win, ÉN ezt próbálnám, de csak saját felelősségre, ha az ÉN gépem lenne:
Előkeresném az alaplap dvd-t. Win betölt. Feltenném az Asus Bios frissítő progiját, letölteném a hálóról a laphoz a legújabbat. Elindítanám a programot, és frissíteném a Biost. Gépet újraindítom utána.
Ha a program érzékel valami gebaszt a Bios-nál, akkor nem is fogja felül írni.
De ez egy fórum, távol vagy, és nem szeretek más cuccával játszani, ezért még egyszer hangsúlyozom, én így próbálnék utána járni, ha az ÉN lapom lenne. (merthogy nem egy olcsó lapról van szó!)Hoppá: van USB cucc bedugva a gépbe, mikor boot-olsz? (gondolom egér-bill-en kívül: hangszóró pl.) Csak a billentyűt engedd, húzz le minden mást! Nézd meg így is!
-
Hunork
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Assetto Corsa EVO
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest