- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brabbitz
aktív tag
válasz
hobizoli #89043 üzenetére
jo kerdes mi lesz veluk igy 2025 végével majd.
Én nálam szintén vannak napi használatban AMD FX, 4.gen 4670K, illetve 2600K, I5 6500.
A probléma hogy ezek a mai napig problémamentesen elketyegnek, és használhatóak lennének Windows 11-el is.
Meg sok pénz lenne leváltani őket. Main gépemen (AM4) szintén 10 van, kipróbáltam a 11-et, nem igazán vált be. 8GB-os i3 laptopom volt, nagyon alap dolgokra, skype, böngészés, discord stb a 8GB rammal a 10 mellett elboldogult... Hát 11-el nem. És ezeknél ez nem is bővíhető, szóval kiváncsi leszek hogy laptopok terén mi lesz majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Androidos fejegységek
- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- iPad topik
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Asus Rog Strix x570-f gaming 1 év jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest