-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.Gabe
csendes tag
Sziasztok.
Előre is elnézést kérek, elolvastam az összefoglalót, de kicsit feszült vagyok a bolt és köztem folyó "vita" miatt, ezért nem biztos, hogy sikerül összekapnom a gondolataimat, de igyekszem.
Adott egy gép, aminek a hardverei egyszerre, de nem ugyanabban a (online)boltban lettek megvásárolva.
Alaplap: MSI X99S SLI Plus
Processzor: Intel Core i7-5820K
RAM: HyperX Fury Black 4x4GB DDR4 2666MHz KIT HX426C15FBK4/16
VGA: Gigabyte GTX 980 G1 Gaming 4GB
(Mindegyiken van még kb 1 év garancia.)
(Akik szemfülesek, látják, hogy ERRE a konfigra kértem beárazást, nem véletlenül, és nem eladási szándékkal.)A dolog azzal kezdődött, hogy mezei böngészés közben a képernyőm elfeketedett, majd azt láttam, hogy a gép bootol. Ez többször megesett, de akkor még arra gyanakodtam, hogy áramingadozás okozza, de többszörösen védett elosztó, majd szünetmentes táp beszerzése után is megesett ez párszor.
A leállások annyira random történtek, hogy volt egy majdnem fél év, amikor nem is volt semmi -ezért hittem azt eleinte, hogy áramingadozás történt. két héttel és két nappal ezelőtt viszont a gépem már nem indult újra. illetve zúgás volt, de ezen felül semmi, még egy pittyenés sem. másik két tápegységgel -amik azóta is üzemben vannak- sem reagált.
Ahogyan illik, mindent leszereltem a lapról és üresen, csak a táp bekötésével próbáltam elindítani, de semmi. LED-ek világítanak a lapon -amiknek kell-, a lapra szerelt kapcsolóval a lap indul, zúgás van, csipogás nuku.(Garanciában elvitték, majd azzal álltak elő, hogy azért nem megy, mert elhajlott 12 "láb" a foglaltban. Abban, amiből ki sem volt véve a processzor, majd egy állítólagos mem-teszt, és 2.000Ft kifizetése után visszaküldték, de ugyanúgy nem reagál semmire sem.)
A segítségeteket szeretném kérni, mit lehetne még tenni a fenti esetben?
A válaszaitokat előre is köszönöm és elnézést a hosszú posztért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR3 2133MHz HX321C11T2K2/16
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 F5-6000J3036F16GX2-TZ5NRW
- ASRock FM2A58M-HD+ AMD FM2 / FM2+ alaplap
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Kingston HyperX Predator DDR4 3200MHz 2x8GB CL16 kit (HX432C16PB3K2/16)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest