-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neonhun
csendes tag
Sziasztok!
Van egy MSI Z87 Gaming alaplapom, valamint benne egy,
Intel I3 4360 3,7ghz
2x4 GB Kingston Hyperx Fury 1600mhz.videókártyára jövő hónapban tudok félrerakni a fizuból és addig az alaplapival kell beérnem, ami egy: Intel HD Graphics 4600 a szerkezet egy 89cm-es Samsung Smart tv-re van kötve.
És ezzel van a gondom, win 8.1-em van, felrakok drivert és még videónézés közben is feldob egy ilyet hogy: "A képernyőillesztő nem válaszolt, és utána helyreállt A(z) Intel HD Graphics Drivers for Windows 8(R), képernyőillesztő nem reagált utána sikeresen helyreállt.)
Próbáltam újrarakni a drivert, semmi, minden MSI honlapon lévő segédprogramot leszedtem, felraktam, semmi. Tudnátok esetleg segíteni?
Előre is köszi!
Laciszerk:
amikor ezt feldobja, a tv "ki és be kapcsol" illetve, mintha átváltanék egy másik hdmi-re aztán vissza
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Mobilinternet
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Béta iOS-t használók topikja
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming B560M-E Alaplap
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, AM5, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Asus Rog Strix x570-f gaming 1 év jótállással
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged