Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Plazma TV topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- A Zotac új handheld gépe szakít a normával
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok, ez nem tudom mennyire ide tartozik de végül is az alaplap látja el ezt a feladatot: nem vagyok otthon a multi bootos rendszerekben, nekem eddig csak 1 meghajtót tartalmazó gépeim voltak, amiken 1 windows volt.
Most viszont változott a helyzet, veszek még egy HDD-t, így két külön merevlemez lesz a gépben 2 külön windowsal. Ezt az alaplapom pontosan hogyan fogja látni? Azt szeretném ha indításkor bejönne egy menü, ahol kiválaszthatnám hogy melyik lemezről akarok bootolni.Jelenlegi lapom az aláírásomban van, de hamarosan már egy ASRock Z77 Extreme4-em lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest