Aktív témák
-
DjPremier
aktív tag
Ezt miért csinálja? Az elmult 1 orában párszor megcsinálta.Kékhalál és a gép ujraindul.Köszi
Az operációs rendszer hibakeresés céljából újraindította a számítógépet. A művelet a következő volt: 0x1000008e (0xc0000005, 0x80599272, 0xb52cbcac, 0x00000000). A memóriakép mentve a következő fájlba: C:\WINDOWS\Minidump\Mini042809-02.dmp.
whoscrashed program ezt irja:On Tue 2009.04.28. 6:32:10 your computer crashed
This was likely caused by the following module: ntoskrnl.exe
Bugcheck code: 0x1000008E (0xC0000005, 0x80599272, 0xB64C1CAC, 0x0)
Error: KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M
file path: C:\WINDOWS\system32\ntoskrnl.exe
product: Microsoft® Windows® operációs rendszer
company: Microsoft Corporation
description: NT - kernel és rendszer
The crash took place in a standard Microsoft module. Likely the culprit is another driver on your system which cannot be identified.On Tue 2009.04.28. 6:20:45 your computer crashed
This was likely caused by the following module: pfmodnt.sys
Bugcheck code: 0x1000008E (0xC0000005, 0x80599272, 0xB52CBCAC, 0x0)
Error: KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M
file path: C:\WINDOWS\system32\pfmodnt.sys
product: PfModNT
company: Creative Technology Ltd.
description: PCI/ISA Device Info. ServiceOn Tue 2009.04.28. 5:57:49 your computer crashed
This was likely caused by the following module: ntoskrnl.exe
Bugcheck code: 0x1000000A (0x0, 0x2, 0x1, 0x804FF92A)
Error: Unknown
file path: C:\WINDOWS\system32\ntoskrnl.exe
product: Microsoft® Windows® operációs rendszer
company: Microsoft Corporation
description: NT - kernel és rendszer
The crash took place in a standard Microsoft module. Likely the culprit is another driver on your system which cannot be identified.
--------------------------------------------------------------------------------
Conclusion
--------------------------------------------------------------------------------
3 crash dumps have been found and analyzed. Note that it's not always possible to state with certainty whether a reported driver is really responsible for crashing your system or that the root cause is in another module. Nonetheless it's suggested you look for updates for the products that these drivers belong to and regularly visit Windows update or enable automatic updates for Windows. In case a piece of malfunctioning hardware is causing trouble, a search with Google on the bug check errors together with the model name and brand of your computer may help you investigate this further. -
DjPremier
aktív tag
Senkinek nincs Asus M3N HD/HDMI lapja?
-
DjPremier
aktív tag
Ha van vkinek Asus M3N HD/HDMI alaplapja az privizzen rám.Elöre is köszi.
-
DjPremier
aktív tag
Stét.Ha van vkinek Asus M3N HD/HDMI alaplapja és megvan a gyári telepitö CD-je és tudna belöle iso-t késziteni azt nagyon megköszönném.PM-ben keressetek.
Köszi -
DjPremier
aktív tag
Irtam PM-et.
-
DjPremier
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #15478 üzenetére
XP természetesen.hogy belül a cdplayer in re tettem a hangot.ezt hogy érted?
-
DjPremier
aktív tag
Sziasztok.Az alaplap Asus M3N HD/HDMI.Az egyetlen dolog, ami miatt még gondolkodom, hogy nagyon szép hangja van a Realtek-nek, viszont egyszerűen nem jövök rá, hogyan lehet normálisan konfigurálni.
A konkrét problémák: akinek van ilyenje az tudja, hogy van egy "Realtek HD audio input" és "output" csatorna, de igazából az inputnál felsorolt sávoknak (pl. mikrofon, line-in vonali bemenet) nem állítható a jelerőssége, csak némíthatóak. Egyedül a fő felvétel hangerő állítható. Az output csatornánál persze ki lehet ezeket (pl. rear blue in, rear pink in) választani és ott már a hangerő sincs letiltva, de ezeknek nem itt lenne a helyük, hanem az input csatornában, ezzel meg is bolondítják a Pinnacle TV tuner kártyát is (amely kimenete a hangkártya rear blue in bemenetére van kötve), mert a tuner progi "okosan" a HD audio input csatornát telepíti fel magának mint felvétel és playback csatorna, csakhogy ahogy mondtam az érintett sávok nem itt hanem a HD audio outputban vannak valami rejtélyes oknál fogva. Így nem működik a TV tunernél a tv némítás, és hangerő változtatás egyszerűen azért, mert a HD audio input csatornában nincs semmi, ami "enabled" státuszú, így a tuner programban a lenyíló lista üres marad, szóval nem lehet kiválasztani, h a programban a némítás és a hangerő változtatás melyik sávra vonatkozzon.Ha erre tudna vki megoldást? Köszi -
DjPremier
aktív tag
Köszi a helpet.
-
DjPremier
aktív tag
Sziasztok.Kaptam egy gépet és a következök vannak benne.
Táp:
[link]
alaplap:
[link]
a proci az AMD a márkáját nem tudom.
VGA:
[link]
Ram:
2x 2GB DDR2
Asus dvd rw
és 640GB sata vinyo.
amikor bekapcsolom csak a táp ventije pörög fel meg az egyik rendszerhütés.a proci hütö az nem,mi lehet a gond? specko táp van benne és jol vannak összedugva.az alaplapon lévö led az világit.elöre is köszi a segitséget.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest