- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- Home server / házi szerver építése
- LG LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Riasztó topik
Aktív témák
-
Storms
őstag
válasz
Hunork #50117 üzenetére
hm...azért remélem hogy egy 3.5ghz-ig lehet majd tuningolni.
Nekem DDR3 1600-as ramjaim vannak de a lapnál ez van írva:
csak 1333-on fognak menni??- Dual Channel DDR3 memory technology
- 4 x DDR3 DIMM slots
- Supports DDR3 1333/1066 non-ECC, un-buffered memoryLucifer:
- Combo Cooler Option (C.C.O.) -
Storms
őstag
Én csak a lapról szeretnék többet megtudni nem a két prociról
Menyire lehetne tuningolni , tx3 felmenne-e rá stb.. -
Storms
őstag
üdv
Asrock 870 Extreme 3 + X4 955 procim váltam ezekre:
ASROCK H67DE3 + CORE i3 2100
Ez az Asrock alaplap milyen? Jó fajta vagy nem? Tuningolni mennyire lehet majd?
köszi -
Storms
őstag
üdv
Van egy ASRock 870 Extreme 3 lapom. Az lenne a kérdésem hogy a chipset-nek milyen hőmérséklet árthat már? játék közben 48 fokig megy fel kb. Csak azért kérdem ezeket mert ma játék közbe olyan fura müanyag szagot éreztem...És aggódom picit hátha a géptől jött. De minden megy rendesen, semmi fagyás semmi..Most csak netezek és ilyen hőfokok vannak: LINK Sok?
-
Storms
őstag
üdv
Az miért van hogy nehezen megy bele az alaplapi hangkártyába a jack dugó? Mindegyikbe néztem és nagyon nehezen megy bele, félek hogy ettől lefog törni a csati a lapról. Mennyi az esélye hogy a sok ki be dugdosástól letörik a csati a lapról? Vagy azért jól rávan forrasztva? Új még a lap, lehet azért megy nehezen bele a jack?
-
Storms
őstag
üdv
Vettem egy alaplapot és nem kaptam csavarokat az alaplapi lefogatókerethez amihez a procihűtést kell fogatni az alaplap neve Asrock 790GX-Pro. ilyen csavarokat hol tudok venni? Számtech boltba nem tudtak adni...
-
Storms
őstag
üdv
Alaplap és proci vásárlás előtt állok, ezt az alaplapot venném: LINK elég jó árban van viszont ahogy nézem ezen még a régi fajta kondik vannak nem az az új fajta Solid capacitor( asszem igy hivják) emiatt gondolkodom hogy megéri-e igy is megvenni ezt vagy nem?Légyszi segitsetek.
-
Storms
őstag
üdv
Van egy MSI 770-C45 lapom nincs hozzá hátlap, igy nem lesz baja neki ha igy használom? Garancia igy is él rá? Azt kérhetik hozzá cserénél?
-
Storms
őstag
üdv
Tegnap vettem egy Gigabyte GA-P35 DS3L lapot, tulaj szerint 3 éves a lap, külsőleg ugy néz ki mintha új lenne, nem is ez a lényeg hanem néha magától kikapcsol a gép és utána meg bekapcsol, változó hogy mikor. Mitől lehet ez? Hőfokok rendben, CPU 29 fokos, alaplap 28 fok. Kicsit félek hogy idős a lap már. Vagy nem sok az a 3 év annyira?
-
Storms
őstag
üdv
Van egy Asus P5N32-E SLi (nForce 680i Sli) lapom, namost ezzel a lappal nemigen tudom tuningolni az E8400-am, alig megy a 3.4Ghz is. És az északi híd rettentő forró kézzel megfogni is. Előtte a P5KC-ben simán ment 4.1Ghz-t is. Most adjam el ezt a lapot és vegyek egy másikat megint, vagy vegyek rá egy chipset hűtést? Szerintetek?
-
Storms
őstag
Erre valaki? Link kösz
-
-
Storms
őstag
üdv
Van egy Asus P5KC lapom, tegnap mielőtt újratettem a windows-t láttam hogy a PCI-E foglalat mellett van egy Sata csati mellé irva hogy SATA-E2, erre rádugtam a 80GB-os vinyómat amin csak a Windows van, mikro bekapcsolom a gépet a vinyót a J-micron felirat alatt látom, BIOS-ban AHCI-ra tettem a Jmicron Sata vezérlőt. Tehát, ezt most nem a ICH9 vezérli úgy mint a másik 2 vinyómat? Lassabb lehet igy a rendszer hogy oda dugtam nem ahol a többi van? vagy dugjam vissza a rendes SATA csatikhoz?
-
Storms
őstag
üdv
Jelenleg ASUS P5KC lapom van P35-ös chipsettel, benne egy C2D E8400 4Ghz. Érdemes ezt a lapot valami P45/x38-as lapra lecserélni? lenne valami javulás teljesítményben? Leginkább az zavar hogy ez a lap nem PCI-E 2.0-ás, valamint nincs benne AHCI. De a chipset hűtése az jó
-
Storms
őstag
üdv
Asus P5KC-m van most( P35) , lefogom cserélni pár napon belül egy Asus P5Q SE/R lapra(p45, ICH10R), kérdésem az lenne hogy tuningolni ugyanugy lehet majd ebben is? 4Ghz-en megy most az E8400-am. Chipset nem fog nagyon melgedni mert ahogy nézem nem túl jó chipsethűtés van rajta. Kép remélem jó kis lap lesz, és van benne AHCI mód is.
-
Storms
őstag
válasz
atti_2010 #31860 üzenetére
Meg is van miért nem települ fel az új chipset driverekkel a ( pci-express root port, LPC interface, SMBus, High precision event timer, stb..), Kicsomagolva a drivereket, hiányzik az új driverekből pár fájl KÉP, jobb oldalon a régi( 9.1.1.1014). 9.1.1.1014-től újabb driverekben nincsenek benne ezek a fájlok, és igy nem is ismeri fel a gép ezeket az eszközöket. Kérdésem az lenne, hogy ha a legujabb Intel drivert teszem fel akkor csak a sata driver lesz telepitve, ezek még az eszközkezelőben sem lesznek ( pci-express root port, LPC interface, SMBus, High precision event timer, stb..), vagy tegyem fel a régebbit? Nemértem miért lett kiszedve az újabb driverekből
-
Storms
őstag
Sziasztok
Feltettem friss windows 7 x64 telepités után az Intel Chipset drivert( INF_allOS_9.1.2.1007_PV.exe), de nem telepit fel semmit szinte csak ezeket: KÉP aztán feltettem a Driver genius nevű progit ami letöltött egy másik chipset drivert, meglepően láttam hogy ott már több minden települ : KÉP Előtte ezek még az eszközkezelőben sem voltak, de ahogy nézem elég régi driver van feltéve(2008). Kérdésem az lenne hogy honnan szedjek le hozzá egy újabb drivert?
Már sok fajta intel Chipset drivert próbáltam de egyik sem frissiti ezeket csak a Sata drivert telepiti mind...
-
Storms
őstag
üdv
Asus P5KC (P35) link alaplapom van érdemes elcserélni erre? Gigabyte EP43 - DS3. Vagy egy Asus P5E-re ami X38 chipsetes? Igazából lenne sebesség különbség ha váltok P45 vagy X38-ra? Mert a mostani alaplapomba még AHCI módot se találok a BIOS-ban.
-
Storms
őstag
válasz
#65675776 #29925 üzenetére
Akkor vegyek uj lapot meg tápot is? Vagy elég csak tápot cserélnem? Mert igazából ugylátom hogy a lapon a csati csak tápcsatitól barnult meg. Bár minden megy rendesen, azt sem értem mitől volt ez?
Vagy cseréljem el 1:1-ben a félkonfigot(lap+proci) egy másik gépre( E6750+Asus P5QL-E), de igy is kéne egy tápot is vennem, szóval nemtudom mi tévő legyek
-
Storms
őstag
üdv!
van egy ASRock A785GXH/128M lapom, és ma mikor szétszedtem a gépet nem bírtam kihúzni a 12V-os tápcsatit az alaplapról ezt: KÉP majd nagy nehezen kijött, és azt láttam hogy az egyik ág elvan égve, tiszta fekete, vagyis a müanyag burkolat levan égve róla, ennek ellenére tökéletesen megy a gép, a fesz értékek is rendbe vannak. Csak az a gáz hogy a lapon is a csati megvan égvel vagyis látszik, meg a tápon is. Most ilyenkor mivan? Vigyem a gariba a lapot, és cseréljek tápot is? Vagy használjam a gépet amig megy? Igazábol fogalmam sincs mikor történt ez vagy mitől. semmit nem vettem észre
Aktív témák
Hirdetés
- Puskill Fuse 16GB-os modulok DDR5-4800 Új! Több is van! 2x16GB 25eFT
- Gigabyte GA-H77M-D3H (rev. 1.1) LGA 1155 alaplap
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- Garanciás! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI Alaplap
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Eladó Gamer PC félkonfig : Asus UEFi HDMi-s alaplap/Core i7 k-s proci/hűtés !
- Eladó PC félkonfig : Gigabyte UEFi alaplap + intel Core i5 processzor + hűtés !
- Eladó Gamer félkonfig : ASRock Gaming Fatal1ty alaplap/16GB DDR4 RGB/i7 6700/hűtés !
- ASUS Z97-AR + 4790K + 32GB félkonfig
- Corsair Vengeance 2x4GB DDR4 3000mhz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest