- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Home server / házi szerver építése
- LG LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
Storms #50119 üzenetére
Igen, jól látod, Combo Cooler, elvileg mennie kell, bár mindig oda vagyon írva, hogy nem mindegyik, de semmi több.
RAM: igen, 1333MHz. Mondom, ha komolyan gondolod, akkor P67 vagy egy olcsóbb, szintén Asrock Z68, ott már magasabb frekis ramok is mennek, és szabad a garázdálkodás a Bios-ban...(nekem is a GEIL Corsa 1333MHz-en megy)
-
Hunork
veterán
válasz
Storms #50116 üzenetére
TX3 jó a lapra.
De:
Viszont egyet tudni kell: Intel vonalon a H61 és H67 nem tuningra termett lapok, erre a P67, vagy még inkább a Z68 való!A proci szintén nem tuning példány, az Intel oldalán csak azok a szorzózármentesek, melyek K jellel vannak ellátva! (a többi esetben maximum a Bios-ban a feszekkel lehet trükközni, de én abban biztos nem foglalok állást, nem az én területem)
-
sziada5925
aktív tag
válasz
Storms #34676 üzenetére
Szia!
Lehet a tápod miatt csinálja ezt. Próbáld ki másikkal, ha van rá lehetőséged. Ha ezek után is csinálja, akkor jelezd az eladónak. Nekem egy 965P DS4 csinálta ugyanezt, akármilyen alkatrészekkel raktam össze. Abból csere lett. Szerintem nem olyan sok egy ilyen lapnál a 3 év, bár nem tudhatod, hogy mennyit ment. -
Csorosz
aktív tag
válasz
Storms #34146 üzenetére
Ez egy nagyon príma lap, mondjuk nem igazán az E8-as szériára tervezték, lehet, hogy tuningban ezért gyengébb egy kicsit. Nekem XFX 680i LT Sli-m van. És az enyémen is tekernek rendesen a ventik.(északi és déli is aktív! nagyon hangos) Vegyél rá valami príma zalman aktív hűtést, meg fogja hálálni!
-
válasz
Storms #32566 üzenetére
A p5kc lap memekezelése eléggé tré ,szal ha tuningolsz akkor azzal jobban jársz
Pci-e 2.0 csak elméletileg gyorsabb, gyakorlatilag azt tudom mondani saját tapasztalatbol hogy egy 5830--as karihoz is elég a sima pci-e 16x , a te gts-ednek még a 8x es csatoló is böven elég ,ez szintén tapasztalat mert egy gt-t használok fizikára
AHCI meg gyakorlatilag arra jó hogy menet közben wincsit tudj csatlakoztatni mint egy pen-drive-ot,hiába gyors a csatai a merevlemezek nyers olvasási sebessége a korlátozó.
szal ,szerintem max tuningban nyerhetsz a dolgon ,egy x48-as lap is defaulton kb ugyan olyan gyors mint a mostani p35 ös alaplapod, késöbb ha esetleg beszerzel valami 4 magos csodatuning procit ott lehetnek problémáid az alaplap vdropp-jával -
odorgg
addikt
válasz
Storms #31718 üzenetére
Szerintem a P35 nem szar, ső taz árához képest, mondhatnám hogy jó választás. Nekem vólt ASUS P5K-m amiben E8400, és Q9550 is ment 4 Ghz-et. Errre azért nem mondanám hogy szar
Ami neked van P5KC, az sem lehet rossz szerintem, ha 4Ghz-en elmegy benne a E8400
Szerintem még quad alatt is megálná a helyét.
-
odorgg
addikt
válasz
Storms #31705 üzenetére
Ha stabilan megy a lap és nincs vele semmi probléma, akkor ne cseréld le szerintem
Sebesség külömbség nem lessz, max ha p45-re váltasz, akkor abban nagyobb tuningpotenciál rejlik mint a P35-ben. P43-at semmi képp se vegyél, az rosszabb lenne mint a P35De ha esetleg P45-re váltasz, ott is oda kell figyelni mert azok közt is akadnak gagyi darabok. X38 kb ugyanaz a kategória mint P35, de néha rosszabb.
Mindenesetre a Gigabyte EP43 - DS3-at felejtsd el, abban az E8400-ad nem menne többet, mint max 3,8Ghz de lehet még annyitsem.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kedvenc zene a mai napra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Androidos tablet topic
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Laptop ramok 2x4Gb DDR4 2133/2400/2666Mhz 2x16Gb 3200Mhz és 2x32GB 2666Mhz párban!
- Gigabyte GA-H77M-D3H (rev. 1.1) LGA 1155 alaplap
- ASRock X399 Phantom Gaming 6 Threadripper 2920X ARCTIC Freezer 50 TR
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest