- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
roland02
csendes tag
Sziasztok.
Van egy MSI K9A2 Platinium alaplapom 2*2GB memóriával és induláskor 3 rövidet sípol. Elméletileg ez memóri gond. Kivettem az egyiket végigpróbáltam minden slotba utánna a másikkal is mind a kettővel 3 csipog bármelyik slotba, ugyanez párban is. Mind a 2 memória rossz ? /Kingmax 2048/1066/
-
roland02
csendes tag
Sziasztok.
Van egy MSIK9A2 Platinum alaplapom. A VGA kártyán /ATI 4850 1024Mb/ van egy hatos csati ami pluszz árammal látja el. Ez be van dugva, de az alaplapon is van egy csatlakozó, olyan mint a winyó táp csatlakozója. Azt is be kell dugni az alaplapra?
-
roland02
csendes tag
Sziasztok.
Van olyan eset mikor ki akarom kapcsolni a gépet és nem kikapcsol hanem ujraindul./természetesen nem az ujraindításra kattintok./ Mi lehet a gond ?
-
roland02
csendes tag
Sziasztok.
Van egy gépem.
Msi K9A2 Platinium, AMD9600-os proci, 2db Kingmax 1024/1066 memória, Gigabyte ATI 4850/1024 videó kari, 2db Samsung winyó 1db 320 sata, 1db 500 sata, 1db Asus DVD író, 650W chiftec tápegység.
Aza gondom hogy elég sürün magától újraindul és bejelnkezés után kiírja hogy SÚLYOS HIBA UTÁN ÁLLT HELYRE.
A memóriák már cserélve lettek mert először arra gondoltam/gondoltunk, de nem változott a helyzet. Az Xp már mind a két winyón prbáltam de az sem segítetett.
Még csinál olyat is hogy úgy fagy le mintaha menne az egér mutató mozog is, de bármire kattintok nem idul el és a Ctrl+Alt+Del-re sem reagál, a kikapcsolásra sem reagál.
A memória fesszel is játszadozom,de nem nyagyon segít. /jelenleg 2Vra van állítva/
VAN VALAKINEK ÖTLETE ?????
-
roland02
csendes tag
Sziasztok.
Tudja valaki mit jelent ez a KÓD:
BCCode : c2 BCP1 : 00000007 BCP2 : 00000CD4 BCP3 : 02140003
BCP4 : 888273D0 OSVer : 5_1_2600 SP : 3_0 Product : 256_1 -
roland02
csendes tag
Sziasztok.
A gépen időközönként úraindul, de nem ír ki semmi hibaüzenetet. Milyen hiba esetén szokott ilyet csinálni? Szokott még olyan is lenni hogy csak kifagy. A progik egy részét még be lehet zárni, de már a gép leállításra nem reagál vagy bármilyen program indításra. Csak restet vagy kikapcs. ?????
Memóriát már cseréltem. Próbáltam két különböző vinyóval is, de jelenség megmaratt. Adtam kakaót a memóriának meg a procinak is, de semmi változás.
Valakinek ötlete ????
MSI K9A2 Platinium, AMD 9600, ATI 4850/1024, 2X1024/1066 Kingmax, Chiftech 650W
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest