Aktív témák
-
BotaN
senior tag
Még mindig nem találtam megoldást a tegnapi problémára, és nagyon zavar a dolog.
http://prohardver.hu/tema/azonnali_alaplapos_kerdesek_oraja/hsz_8490-8490.html
Még annyit találtam hogy a bios nem a legfrissebb rajta csak éppen azt nem tudom hogy kell frissíteni. ( MSI K9N V3 Nforce 560 ) A manulaban nem ír semmit, letöltöttem a biost az msi oldaláról, és leírja hogyan lehet frissíteni, és az a lényege hogy a gépet Win98 vagy me indítólemezzel kell indítani és dosból kell futtatni a filet, csakhogy nekem nincs a gépemben floppy drive akkor hogyan tudom ezt megcsinálni?
Kipróbáltam ezt az msi live updatert de nekem nem talált frisebb biost pedig nekem 2.2 van a friss meg 2.6
-
BotaN
senior tag
Ez mind fentvan... azért nem vagyok kotta.
Minden driver fentvan amit az alaplappal adtak, ami pedig ezen az oldalon van az csak floppy-hoz jó. Google-ben midnen átkozott címszóra rákerestem már de semmit nem találtam. Sok oldalon olvastam hogy másoknak is van hiba de megoldást nem találtam.
-
BotaN
senior tag
Pontosabban fogalmazva olyan hogy mikor beteszem a lemezt akkor beolvassa, kiírja milyen lemez, de megnyitni már nemtudom, és lefagy a gép, csak a restart segít.
-
BotaN
senior tag
lefagy*
-
BotaN
senior tag
Van egy MSI K9N ( nforca 560 ) típusú lapom, most vettem és az lenne a gond hogy sehol nem találok hozzá sata drivert. Tuti az kéne, mert csak akkor kezdődnek a gondok ha dvd-t teszek a meghajtóba ami egy sata-ás NEC dvd író. A másik gépemen is dettó ilyen problémával volt, de azt vmilyen kis progival megoldottam, mondjuk az egy Giga P35-ds3. Pontosan nem emlékszem mi volt a program csa ki kellet választani a meghajtót és le OK-ozni, mint vmi patch. De ezen a gépen is a probláma ugyan az beteszem a lemezt vagy lefasz a sajátgép, vagy szagat a gép, nem nagyon olvas...
Segítséget kérek!
-
BotaN
senior tag
Hali
Vennék havernak egy gépet, de az AMD-s cuccokban nem nagyon vagyok otthon a határ bruttó 80k lenne, tudom azért egy ilyen géphet kellenek kompromisszumo
Alaplapot nem tudom milyet vegyek mert olyan 10k-t számok rá, a többi cucc: 2 giga ram (800 mhz); 200 giga vinyó; AMD A64 x2 4000+; 350 wattos FSP táp? ( elég? ); 8600 GT 256 mb. DVD író.
Nézegettem alaplapokat mint pl:
GIGABYTE GA-M52L-S3 ( nForce 520LE )
MSI K9N NEO-F V3 (nForce 560 )Ezek vannak olyan 10-12k körül, valaki tudna mondani jobbat? Nem vágom mi a különbség a chipsetek között. Jah és a 350 wattos táp elég?
Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- Corsair Vengeance LPX 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3600 (PC4-28800) AMD C18 INGYEN FOXPOST
- Gigabyte GA-H77M-D3H (rev. 1.1) LGA 1155 alaplap
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast RGB 16GB 3200MT/s DDR4 CL16 DIMM INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest