Aktív témák
-
Slipandris
tag
hi,
nem tudom hova írjam tán ide:
pc-m format után nem volt hajlandó többé futtatni az xp-t, először alaplap, majd ati drivernél volt kékhalál, aztán már csak úgy kapásból. Win 7 az tök jól futott, driverek rendben.
Nem tudom mi a fene lehet. A vinyó kattan egyetm és akkor fagy meg kékhalállal. Más vinyó is.
Az alaplapi elemet kicseréltem, xp akkor sem jó. 20 format, átpartícionáltam, ramokat cseréltem, semmi. help !!!alaplap: asus p5q pro
-
Slipandris
tag
Na akkor a képlet:
A proci hűtőm nem pwm-es. Annak mindegy hol van, van hozzá egy zalman ventihez kapott ellnállásom, 7v-re viszi le. Fantasztikus!
Van 2 ház ventim. 3 pinesek, kéne azokhoz is ugyan olyan egyszerű kis ellenállás, végülis találtam ilyet. Ebből kell kettő.Elkövettem azt a hibát hogy mikor hűtőt cseréltem a vgamon és arra is 12es házventit raktam rá (ami amúgy baromi jó) akkor pwm-eset vettem. Most az egy dolog hogy rá tudom dugni alaplapra 3 tű felhasználásával is, de az ellenállás drótocska rendes kupakos tehát nem tudom a 3at a 4el összerakni. Itt kéne a megoldás
Levinni a proci melletti pwm tápot alap 7 voltra ahogy nekem kell, mehet rá a pwm venti mint sima módban, a többihez pedig simán tudok ellenállást venni. És boldog karácsonyt
bocs ha lehúzós de nincs kedvem 10 ezerért venni kütyüket
-
Slipandris
tag
válasz
Freddy TNT #14963 üzenetére
Mert lassítani akarom a ventit, külső ellenállást pedig nem olyan egyszerű elékötni, mert alapból oda nem a proci hűtőt kötném. Vettem egy pwmes házventit amit nem tudok hova kötni ellenállással. Több 1el a pinje:d
És ezért gondoltam ha azt leviszem akkor oda köthetem a procinak jó a 3pin máshol is...mindegy a lényeg hogy lehet-e?
-
Slipandris
tag
Hűtőhöz lenne:
A proci melletti pwm es 4pines "tápot" biosból le lehet vinni 7 voltra? Vagy hülyeséget kérdezek?köszi!!
Aktív témák
Hirdetés
- Garanciás! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI Alaplap
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast RGB 16GB 3200MT/s DDR4 CL16 DIMM INGYEN FOXPOST
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest