- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
Skeleton01
aktív tag
Üdv!
Lenne egy kis gondom a géppel: néhány napja játék közben hirtelen, minden előzetes jel nélkül lekapcsolt, majd újraindítás után a "Windows indítása sikertelen" kép fogadott, de itt a lehetőségek közül (csökkentett mód, normál indítás...stb) már nem engedett választani és cd-ről sem volt hajlandó bebootolni. A kis számláló lejárta után a Windows azonban rendesen betöltött. Ezután feltettem a legfrissebb beta biost, így már tudott bootolni cd-ről, Win7-et újraraktam, de továbbra is lehet valami gond, mert sokszor netezés közben is megfagy pár mp-re, illetve a játékoknál is van egy kis lag, amik eddig hibátlanul mentek. Mi lehet a gond? (Én lapra, ramra, vagy vinyóra gyanakszom...)
-
Skeleton01
aktív tag
Sziasztok!
A Gigabyte GA-H55M-UD2H Lga 1156-os lapjával van valakinek tapasztalata?
-
Skeleton01
aktív tag
válasz
bbazs96 #38528 üzenetére
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni: Memtest 86-ot szeretném pendrive-ról bootolni, fel is másoltam rá a fájlokat, ahogy kell, de a Giga 790FXT-UD5P lapom a biosban nem látja a pendrive-ot, a bootolható eszközöknél! USB-ZIP, és USB-FDD-ként is próbáltam, de semmi...
Please HELP!!!
-
Skeleton01
aktív tag
válasz
Skeleton01 #36815 üzenetére
-
Skeleton01
aktív tag
Sziasztok!
Gigabyte 790FXT lap SATA driverét hogy tudom feltelepíteni? Letöltöttem, kicsomagoltam, de egyik sem exe fájl. A hivatalos honlapon ez áll "GIGABYTE SATA2 Preinstall driver (For AHCI / RAID Mode) Note: Press F6 during Windows* setup to read from floppy."
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Ukrajnai háború
- Spórolós topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- DDR4 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Corsair Vengeance LPX 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3600 (PC4-28800) AMD C18 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- Eladó 2x8 GB DDR4 3200Mhz CL16 Kingston Fury Memória
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest