- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
gombavadasz
tag
-
04ahgy
nagyúr
válasz
djtoomi #5262 üzenetére
Egy barátom gépe ugyanezt csinálja!
AMD A64 X2 3800+
Asrock XFire ESATA2
Samsung 1024MB DDR2-800 (1 modul)
250GB Seagate PATA
8800GTS 320MB
FSP ATX-350PNFTünetek: Win XP SP2 (32bit) nyögvenyelősen megy fel, sokadikra. Mindig hibás fájlt talál a CD-n. Persze a CD hibátlan. Windows XP x64 Edition települni sem hajlandó a gépre. A feltelepült win instabil. A zip állományok kicsomagoláskor CRC hibásak, a torrent hash errorokat ad állandóan. A játékok nem hajlandók települni.
Ha a COD2 nagy nehezen felmegy, akkor instabil, a kép szétesik, textúrahibák. Mág WH-val is meggyanúsították szerencsétlen srácot.
CPU csere: AMD A64 X2 3800+ <--> AMD Opteron 1214 detto
RAM csere: Samsung 1GB DDR2-800 <--> SuperTalent 1GB DDR2-1066 detto
VGA csere: GeF 8800 GTS <--> ATi X1900XT detto
Táp csere: FSP ATX-350PNF <--> FSP Bluestorm ATX-400 THN-P detto
HDD csere: 250GB Seagate PATA <--> Samsung 80GB SATA2 detto.Csak a lap marad. A mezei progik, amiket említettél azért települnek. XviD, Winamp, stb rendesen, a multimédia is megy. Az eredeti és a cserealkatrészek is hibátlanok.
Feszek rendben (multiméterrel), hőmérsékletek rendben (lap szenzor szerint), memidőzítések voltak manuálison, auto-n is, ugyanaz a helyzet...Most a lap csere lesz, aztán azt a másikat elvisszük gariba...
HGyu
-
gombavadasz
tag
-
Zolee11
senior tag
válasz
djtoomi #5262 üzenetére
Szerintem vidd olyanhoz aki tudja is mit csinál vele, mert a te hozzáértésed az alapján amit leírtál, igencsak nagymérétkben hagy kívánnivalót magaután. Ez komplex probléma erre neked senki nem tud megoldást adni. És felejtsd el a Vistát, mert pont ilyen problémákkal fogsz találkozni minden 5 percben, hogy nem tudsz valamit feltelepíteni...
A te esetedben lehet hardverhiba, de inkább valószínű, hogy a szoftverkörnyezet a hibás. -
7Heads Drago
veterán
válasz
djtoomi #4391 üzenetére
A csati az egy dolog csak. Kinek aggatot az a kábel? Ettől kevesebbet nem fog a kártya enni. A szelőzés se fog drasztikusan nőni. A tápnak viszont nem biztos hogy mindegy, hogy egy ágon ad le xxx wattot vagy esetleg 2 ágon. Mert így az alaplapi etetőn kersztül fog a proci + chipset + vga is. És még ha ezt huzod is akkor érdekes lesz.
Nem is beszélve a kollega esetéről, mert ő 8800gt rak bele. Ami "IDLE" -n 130 watt körül eszik "LOAD" -ban 200 watt fellett. Így is kell a plussz csati, gyorsulni meg nem tud a kari ettől. -
Hobbbyt
őstag
válasz
djtoomi #3771 üzenetére
nahh Jónak beszélek.. egy Igazi Gigabyte fantól
kérdezem ,hogy melyik legyen...
Bár sztem én is azon vagyok ,hogy a ddr3 az nekem nem kell.. mert a sima ddr1 sem sokkal lassabb a dd2 nél.. pedig ott még vannak komoylabb eltérések.. a ddr2 és ddr3 közt meg szinte alig. Üsse kő.. DS3P lesszCSak legyen alkalmam a CF-t használni.. mert ha nem akkor drága müanyag foglalatocska lessz.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
djtoomi #3769 üzenetére
Nemtom... mindenhol 4x irtak. az összes P35 re.. (ez kicsit fursca.. dehát biztasan így van.. passz. én is kételkedek a 4x ben)
És mondjuk a ASUS P5KC-ről mik a véleméynek? 27e ft ért ez vagy inkább a DS3P ? nekem mondjuk a gigabyte szimpatiksuabb... de drágább és nem is tudja a ddr3 at (ami mondjuk q nem kell) Eltökélt szándékom ,hogy az uj E4500 tuningolni fogom... és satbilitásban sztem jobby a DS3P.. vagy nemtm.. sztetek? -
Hobbbyt
őstag
válasz
djtoomi #3767 üzenetére
És a CF nek az hoyg a 2. sin csak 4X menynit jelent? Mert sok helyen irják ,hogy semmit.. sok heylen hogy sokat.. de nemigazából találtamm ég nyomos bizonyitékot.. mert mindegyik hibát rálehet fogni a CF re.. ugyan úgy mint az sli re.. egyik sem duplázza meg minden esetben a Sebességet. (sőt.. sztem soha)
Aktív témák
Hirdetés
- MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Alaplap
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- ASRock X399 Phantom Gaming 6 Threadripper 2920X ARCTIC Freezer 50 TR
- Corsair Vengeance LPX 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3600 (PC4-28800) AMD C18 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest