Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Heffi

őstag

válasz agemate #38516 üzenetére

Igazából én még a 3,3 GHz-t sem hiszem, a proci specifikációjában 3,1 GHz a max turbo frekvencia, azaz szerintem 31-s szorzót lehet csak állítani. Ha az alapórajelet fel tudod emelni 106 MHz fölé, akkor lenne meg a 3,3 GHz. Szerintem erre már a TB nem tud ráfejelni, hisz a max szorzóra van állítva a CPU.

SLIM: Akkor lehet, hogy egy szerencsétlen választás volt a konfigod ebben az összeállításban. Ideje váltani :) Most a Sandy őrület miatt úgyis esnek az árak, tegyél egy erősebb (i5 i7 lga 1156) használt félkonfigot a Radeonod alá, ha van rá lehetőséged.

bbs30 #38517 : Próbáld meg "lekopaszítani" a gépet, hogy legalább beepkódig eljuss. BIOS resetet se hagy ki. A tápra azt mondod biztosan jó, mert cserélted,így marad a proci és alaplap. Ha memória és vga nélkül adja a hibaüzenetet, akkor elkezdheted visszapakolni az alkatrészeket, hogy megtaláld a hiba forrását. Ha így sincs hibajelzés, akkor már csak 2 esélyes a dolog, a procit kellene kipróbálni másik alaplapban, és annak eredménye alapján tudhatod hogy mi adta be a kulcsot.

Aktív témák