Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Milyen házat vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
7
addikt
Már van ilyen topic
-
3.Aragorn
addikt
Most nem kezdem el az új oldalt méltatni, vagy lehordani, nyilván még dolgoznak rajta a srácok ezerrel. Néhány ötlet, hátha az enyém nem veszik el a hatalmas áradatban:
- A hirdetések legyenek sokkal kisebbek. Jelenleg egyszerre maximum 5 hirdetés látszik a képernyőmön. Ez édeskevés, hogy áttekinthetően tudjak böngészni.
(majd még folytatom) -
Zsigi72
aktív tag
válasz
Picur1992 #31 üzenetére
A diszgráfia nem egyenlő a rendezetlen külalakkal és a rossz helyesírással.
-
mexel
veterán
Ne csak leszólás menjen, próbálok valóban segítő ötleteket felhozni, más is tegye, talán úgy jobban haladunk ha az illetékeseknek sikerül teljesen beüzemelni az új oldalt.
Néhány apróság ami közelebb hozná a régit, funkció szerint egyszerűbb lenne és átláthatóbb is szerintem:
-A hirdetéseket kisebbé tenni, és be középre.
-A jobb oldalon lévő 2 oszlopos dobozokat 1 oszlopossá alakítani, hogy egymás alatt legyenek az "adatlap, privik, kedvencek, hozzászólásaim, stb ) Itt a hozzászólásoknál nem volna rossz ha szintén egy oszlopban látszanának, ahogy eddig, és hogy hányan szóltak hozzá, kis piros számmal.( Ez a Privikre is jó lenne, vagy csak piros lenne ha írtak.) Esetleg inkább a "Kedvenceim" legyenek nyitva, hogy ne kelljen duplán kattintani, látszódjon amit hozzáadott az ember.
-Ha a hirdik középre mennének akkor a bal oldalra kerülhetne a "Fontos tudnod" és az alatta lévő doboz. Így lenne kis szimmetria is, és hajazna a régire. Be lehetne még tenni egy kis keresőablakot is mint volt, hogy adott-nyitott témakörben is keressen. (vagy valami hasonló volt azt hiszem)
-A profil beállításoknál (vagy ahol volt) jó lenne ha be lehetne állítani a megjelenítés módját, pl mennyi hsz egy oldalon, milyen sorba legyenek rendezve stb.
-Ha az ember megnyit egy hirdetést akkor érdemes lenne kivenni a "Hasonló termékeket" úgy ahogy vannak, mert átláthatatlan és semmi gyakorlati haszna nincs szvsz, viszont zavaró a hozzászólások előtt. Itt a hirdetéseken belül sem ártana a bal széltől kicsit elhúzni a hirdetés szövegét, akár középre is a könnyebb olvashatóság-áttekinthetőség miatt. miatt (vagy legyen állítható)
-Elgondolkodtató, hogy a hirdetés címén-árn-helyén és eladóján kívül a főoldalon és a kategóriákon belül kell-e szerepeln a tartalom elejének és a fotónak? Kell-e a h@lye FB gomb és Emailban küldöm gomb? Ez lehetne belül is, aki ennyire el akarja küldeni ott is megtalálná.
-Mindenhol jobb lenne más színezés, kicsit sötétebb, és jobban elválasztott hirdetések, tartalmak. Akár választható skin formájában is, ennek megírásában többen is segítenének szerintem. ( én fizetni is hajlandó lennék érte, azt hiszem mások is)
-Fontos lenne a régi PH-s privát üzenetek összevonása a HA-val is, hiszen össze kellene függenie, hogy pl a PH vagy oldaliról is olvashassuk és lássuk ha jött üzi.
-A fönti részek, fülek végül is használhatóak, ezek ízlés dolga, ha lenne skin ezek is beleshetnek, de a helyükön akár, ez szokható és jó is lehet. - könnyű ugrani a kategóriák között. Valahol itt vagy mondjuk a bal oldali menüsorban a "Fontos tudni" oszlopában valahol kellen link a lapcsalád többi oldalához is, mert nehézkes hogy most majd ugrálni kell. Talán jó lehetne.
- Ha már van két oldalsáv (tudom nem divatos, de majdnem az van így is) akkor a hirdi feladásnál i kicsit beljebb húzódna középre a lényegi rész. Itt is mint máshol színezni kellene, hogy elkülönüljenek a részek, mert pl operán semmi sem látszik, de ez valószínűleg kezdeti dolog, ezért egyelőre nem túl érdekes. A színezés és elrendezés főként a főoldalon és az alkategóriákban lenne fontos, hogy átlátható és könnyen olvasható legyen, gyorsan át lehessen nézni, lehessen böngészni, csemegézni. (ez gondolom megbeszélés kérdése lehetne, bár legtöbben szeretnének a régihez valamennyire ha nem is hasonlító, de emlékeztető dolgot.Remélem sokan egyetértenek ezzel és tesznek hozzá, csak felületesen néztem meg. A házigazdák ha tudnak sremélem segítenek mint a múltkori átállásnál is, ez közös érdek is lehet: mi akrjuk majd használni met kell a bevétel. Talán ezek nem túl nagy kérések és nem kell túontúl sok munka hozzá. Lényegi kérdéseket nem érint, csak szerkezeti és design alakítás kellene. A fizetés és uppolások, ingyenes hirdetések száma nem ide tartozik, az majd menetközben eldől mennyire életképes, egyelőre ez nem vita tárgya, nem is hiszem hogy ebbe lenne beleszólásunk. ( mindent sorjában
)
Jó lenne ha illetékes és használnó is reagálna erre (használó egyéb ötletekkel amik nincsenek elszállva de kellenének) talán tudunk segíteni egymásnak.
Köszönöm ha elolvastátok, kétségbeesésemben írtam ilyen hosszú hsz-t. -
zoli7610
tag
Gyerekek, ez minden várakozásomat alulmulta.
Eddig csak fenntartásaim voltak ,de miután megnéztem egy szóval tudom értékelni.
Ez egy rakás ..............
Remélem gyorsan lessz helyette valami betölti a keletkezett űrt.
Nagyon sajnálom hogy ezt le kellett irnom -
B-L-A-C-K
titán
Hali.
Szerintem felesleges volt az egész, teljesen eltér a prohardver stílusától. Inkább kellett volna egy ugyan olyan stílusút csinálni csak kicsit modernizálva ha már változtatni kellett rajta. Mondjuk mind, mert gondolom ez marad bármennyi rinya lesz itt. Majd megszokjuk, nekem mindenesetre nem jön be...
-
Legendd
senior tag
válasz
Picur1992 #33 üzenetére
Megbízhatóság
Itt még mindig le lehet csekkolni, de csak átteszik már... -
Legendd
senior tag
válasz
Picur1992 #31 üzenetére
Elnézésedet kérem akkor a kérdésemért, nagyon restellem
Várom a holnapot amúgy, hogy mit mondanak a szerkesztők a kérdéseimre...
UPDATE: és nincs olyan opció, hogy bejelentkezve maradás???? Mert mozillával léptem be, lekapcsoltam a böngészőt, most újra megnyitottam és lám, kiléptetett...persze kb. 2 órája érhető el az oldal, lehetnek BUG-ok, de ez sok sajnos...
-
Legendd
senior tag
Ne haragudjatok, de nekem nagyon nem jön be az új hardverapró, kicsit átláthatatlan.
Negatívumok:
- Google Chrome NEM tud beléptetni, kiírja, hogy sikeres belépés, de semmihez nem férek hozzá
- eltűntek az értékeléseim, mármint a nevem mellett nulla van, pedig 7-nél tartok (nem nagy szám, de máshol is sokat üzleteltem, itt is igyekszem)
- nincs "beállításaim" menüpont, így a hirdetéseket összevissza látom, 3 hét, 1 perc, "tudomisén"...
- nagyon nehéz átlátni a hozzászólásokat, ugyanis ott a "hasonló hirdetések" közötte, meg a sok villogás
- linket beszúrni is nehezebbEgy pozitívum van: lehet képeket rakni a hirdetésekhez...
A fentiek javításának hiányában eléggé rosszul fog esni az átállás...erre egy moderátort szépen kérek, válaszoljon, hogy mit hoz a jövő...
-
Lacpac
őstag
Hogy lehet töröltetni magam a Hardverapróról?
Használom inkább a Vaterát. Attól nem folyik ki a szemem.
Nem arról van szó, hogy nem fizetnék... fizetnék, de nem ilyen felületért. -
Keksz
senior tag
1:15-kor miért ilyen lassú az oldal?
Belépés indít, 2 perc, aztán be sem lép.
Listázás lassú, oldal betöltés lassú.ötlet: Optimalizálás és vmi másik szín, mert ettől kifolyik a szemem!
-
tasakos
tag
Sajnos ez nem lett az igazi srácok, de az idő eldönti. (vagy nem)....
-
vviktor1
aktív tag
Szerintem az itteni közösség nem ilyet képzelt el, de majd az idő megmondja. Részemről nem jósolok nagy jövőt neki.
Ettől a dizájntól nem lesz kevesebb a csaló, azok kiszűrését meg a régi felületen is meg lehetett volna oldani úgyhogy ezt nem fogadjuk el indoknak kedves szerkesztők !
Elég lett volna hiteles azonosítást kérni a hirdetőktől, + kötelezővé tenni az értékelést (pirospontozást) aki meg egy újoncnak (vagy feketepontosnak) előre utal a figyelmeztetések ellenére az vessen magára. A vatera se vállal felelősséget az üzletkötésekért, csak teret ad nekik, nézeteltérés esetén kihúzza magát, csak a jutakékot fizesse be az eladó ők mossák kezeiket. Remélem nem jutunk ide, de az itteni közösség nem a vatera szintjén van remélem, aki meg igen az hamar kipotyog(tatható), ehhez nem kell ilyen modern (elb*ott) dizájn, sokkal inkább a régi felület funkcionalitása.
Undorító továbbá hogy már itt is minden a pénzről fog szólni, nem a kellemes üzeltkötésről DE:
Mindezek mellett a bazárosokra be lehetett volna vezetni x mértékű feltöltési díjat, szintén a régi felületen és a lapcsaládon belül maradva, ehhez az új dizájn pénzkidobás volt, amit majd úgyis mi fizetünk meg (már ha használjuk az oldalt továbbra is).
Már látom előre az olyan szövegű hirdetéseket hogy "a postai, csomagolási és feltöltési díjak a vevőt terhelik"
Kár ezért a közösségért, ez nem a pénzbeszedés oldala volt eddíg, amit sokan a jelenlétükkel díjaztak.
1-2 hónap és kiderül az igazság, annyit kibírunk -
Kérésre kinyitottam - reménykedve a konstruktív beszélgetésben. Amint átjön ide a flame, zárjuk.
-
ruppotlan
tag
Legyen minden kisebb, sötétebb, szögletesebb...
-
SzlobiG
félisten
-
akoska23
aktív tag
Hát gondolom sok hiba automatikusan javitva lesz de 1-2 dolog:
Az új skin kivakitja a szemem
A régi privát üzenetek kerüljenek át
Időrendi listázás
Ne ajánljon másik terméket: üzletrontás régen büntették is akit büntettek jöhet panaszkodni -
Picur1992
tag
Akinek lenne valamilyen ötlete a Hardverapró val kapcsolatban pl kinézet stb itt le írhat Róla!
Csak rajta
Aktív témák
Hirdetés
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung UE32N4302AK 82-cm, led okos tv. Okos funkciokkal: Netflix, Disney+, Youtube, stb....
- Új HP PN 672647-213 Magyar Billentyűzet.
- Zbook/860/850/840/30 G10/G9/G8/G7/G6/T15/T14/14S/T590/T490/T580/T480/T570/470S/T560/Legion 5/X1yoga3
- SAMSUNG 50" Neo QLED 4K QN90A Smart TV eladó
- ACER SWIFT 3 - RYZEN 7 / 16 GB / 512 GB
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest