Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze, aktív felhasználóként magam is látom, mik a leginkább hiányolt lehetőségek, megoldások ebben a rendszerben.
Magam így is jól megvagyok itt (ezért is használom, ha nem tetszene, váltanék 😊), személyes használatra ez a legjobb a magam részére. Napi szinten követem a robotos dolgokat is, életem része, hogy sokan megkeresnek mindenféle telefonos dolog miatti segítség végett. Szerintem az is egy jó rendszer…
A csengőhang egy régebbi nyűg lehetett, annak idején olvastam is róla. Amikor 2018-ban iOS-re váltottam, akkor már volt (és azóta is létezik) egy nagyon felhasználóbarát, könnyű megoldás: a 3uTools nevű, kis Windows program segítségével pikk-pakk lehet akár készíteni, akár pedig könnyedén mozgatni csegőhangot.
Tény, hogy ez sem volt mindig így.
Apránként módosul az Apple rendszere, kerülnek be hiányolt funkciók és egyre több a beállításokban az, ami immár opcionális és nem kötelező (fix funkció).
-
ddaydome
senior tag
Kész szerencse, hogy csak az IOS 17-ig kellett erre várni
!
Nekem pl. ez volt az egyik legkiábrándítóbb része, amikor használtam, de még van jó néhány. Ilyen volt, hogy az ikont nem rakhattam pl. akárhova vagy az, hogy egy csengőhangot felrakni rendkívül körülményes és még jó néhány dolog.... -
válasz
7Heads Drago #13 üzenetére
-
.Szaki.
addikt
válasz
7Heads Drago #13 üzenetére
Mire gondolsz pontosan, mi hiányzik a hívás infóból?
-
7Heads Drago
veterán
válasz
7Heads Drago #12 üzenetére
Hívás infó: Ahogy látom ez most a 17-es IOS-al se változott. Pedig előzetesen volt rá ígéret hogy ki lesz bővítve. A IOS 17 részletes leírásában legalább is nem találom.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
kakuk.tamas #7 üzenetére
Droidon legalább van normális hívás infó. A legagyibbon is. De az is vicc hogy random eldobálja a hívásokat I11-em két simmel. És ezt a mai napig nem tudták megoldani.
Az update meg leginkább arra jó hogy ösztönözze a usert az új vásárlására a gyártó. És ez mindenhol így van. -
match123
tag
Erre a youtube csatornara fel van iratkozva valaki innen?
Marmint nem a tartalom miatt, hanem mert tok felesleges, mert minden egyes videojabol ugyis lesz itt egy cikk. -
joey04
titán
válasz
kakuk.tamas #7 üzenetére
De miért lenne szarabb? minden évben van valami "gate" ami a geek fórumokon kívül senkit nem tüzel fel és viszik mint a cukrot. Idén is ez van
Nekem meg nem kopott az oldala és nem melegszik a pro sem.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
7Heads Drago #6 üzenetére
És mit akarsz venni helyette? Nincs normális alternatíva droid vonalon.
A Samsung sok év után végre normális S szériát tett le az asztalra, erre a következőben szétcseszi.
A többi gyártó meg... Hiába jó a hardver, ha a szoftver meg a support a béka segge alatt van ...Az Applenek lesz egy szarabb éve, majd a 16-al kiküszöbölik a hibákat. Remélhetőleg...
-
7Heads Drago
veterán
Ennyi pénzért ennyi jár.
Nem lesz több iPhoneom az biztos. Grillezni meg úgyse akarok a telon. -
Zozzy94
tag
Ez legalább annyira égő, mint a 3.2-es USB-vel szerelt Pro-khoz 2.0-ás kábelt adni....
na mindegy, majd a 16
-
.Szaki.
addikt
"Profi."
-
Ceramic Shield kijelzővédő üveggel, amely egyébként a profi modellek esetében is jobban ellenáll a karcoknak a Gorilla Glass-féle androidos konkurenciához képest, a Mohs-skála hatos keménységű vésőjétől láthatóan kevesebb nyomot elszenvedve. Ám a lényeg nem ez,
Pedig ez még fontosabb is lenne szerintem.
Igaz hogy nagyon kicsivel, de nagyon sok idő után ez az első ami láthatóan jobban bírja a karcolást. -
joey04
titán
akkor már nem kérdés: biztos a 120 hz miatt bírja szarabbul a pro!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest