Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balazs_
senior tag
válasz
#36531588 #79 üzenetére
Nem fúj sehonnan a szél velem kapcsolatban, nekem teljesen mindegy, hogy ki mit vesz.
AMD-m van perpillanat, de amennyiben a következő gépfrissítésnél jobb lesz az Intel ár-értéke, szó nélkül veszem meg azt.
Aminek örülnék, ha a jövőben nem fordulna olyan elő mint a Bulldozer-es időkben, hogy az AMD legyengül, az Intel pedig elvan innováció nélkül. Természetesen az se lenne jó nekem, ha az Intel lenne a Bulldozer-es AMD helyében.
Szerintem kurvagáz az AMD-s tökremenetel is, de ne kezdjünk már el whataboutozni, engem az zavar, hogy egy pár kommentnél az egó és a tudás közt hatalmas különbség van az Inteles szemüveg mögött.Sosem fogom megérteni, hogy miért kell foggal-körömmel védeni egy sok-sok milliárd dolláros céget, akiknek vaj van a füle mögött. Majd pont a GN és az L1T (többek közt) fognak beleállni egy kamu ügybe?
X2N-nel pedig nincs nagy ellentét az írásaink közt, mindketten 1-1 use-case-t írtunk le. Én nem tudok olyan studióról/cégről (bár nincs is nagy mintám), ahol csak egy valamit futtatnak egy magon, de akkor se fognak elkezdeni majd tuningolgatni, ahogy írtad. Személy szerint biztos nem vennék procit, hogy egy magon szolgáljak ki szervert, a többi meg malmozzon, de voltak már itthon érdekes Minecraft szerver próbálkozások.
A tuningolásban van egyfajta kockázat, szerinted majd pont a cégek fognak azzal szarakodni?
Egyébként arról még talán elvitatkozhatnánk, hogy kinek a hibája ez, ha tényleg annyi az egész, hogy ótvar profilokat raktak be az alaplapgyártók - én ez esetben is azt mondom, hogy az Intel, mert ők bólintanak rá a dolgokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Tesla topik
- Yettel topik
- EA Sports WRC '23
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I7-5930K
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest