Új hozzászólás Aktív témák
-
btprg
senior tag
válasz
Trailblazer #5 üzenetére
Nem tudom mi alapján megy ez, ugyan nagyon ritkán szoktam csak úgy elindítani és megnézni hogy mit dob fel, de nekem inkább az ismerősök meg a csoportok dolgait szokta kiadni, ilyen randomokat nem igazán.
-
Ezekiell
veterán
válasz
Janika(1982) #13 üzenetére
egyébként hasznos az AI, tök sok felesleges baromságot meg tud csinálni az ember helyett - de semmiképpen se egy mindent tudó csoda
-
dolon75
senior tag
azt hogy kell értelmezni, hogy nyílt forrású AI?
a modell nyílt? vagy a betanitási módszer? vagy mi?
-
L3zl13
nagyúr
Bár egyértelműen csak a saját érdeke motiválja abban amit mond, és nem feltétlenül a értek egyet azzal, hogy az AI hozza majd el a kánaánt, abban sajnos igaza van, hogy az EU lemaradóban van technikailag.
-
Janika(1982)
senior tag
Sosem használtam-meg nem is fogom.
Undoritó a fickó,kizárnám a kontinensről,meg az összes ilyen vackot is. -
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Trailblazer #5 üzenetére
Egy hulladék az egész, nekünk új lakóparkban vagy 40 lakásnak alapított csoport van apró-cseprő ügyek megbeszélésére és rendszeresen tiltogat le - full értelmes, jószándékú - hozzászólásokat a közös chat-ben, pár napja pedig elzárt előlem minden csoportbeli chat-et, úgy, hogy én vagyok a csoport létrehozója és egyik adminja.
Ja, bocs, nem vigyorgok. Anyázok.
Csak ugye mennénk máshova - hova ? Discord
Vagy mégis mi ?
Itt a Telegram balhé is, hogy úristen, nincs moderáció.
Hát ha a moderáció ilyen AI alapú, nem kicsit bétatesztes élesbe kivitt, nemkicsit hanem NAGYON mellényúló, akkor kösz, nem, fuck off, mi beszélgetünk. Esetleg read-only-t kaptok és ha valamire villog a lámpa, majd szépen lefordítja magának a szolgálat, hogy most vajon összeszerelünk valami világveszélyeset, vagy csak beszélgetünk arról, hogy a kapukijáró fölé kéne egy tükör, nézni a keresztből érkező autókat.
Szemét az egész.
-
Ezekiell
veterán
Milyen meglepő, hogy a gigacégvezetők kevesebb szabályozást akarnak. Tiszta sokk! Aztán meg ha visszaélnek a helyzettel, az "hoppácska" lesz csak gondolom...
-
Trailblazer
veterán
Én meg a facebook kontentjén háborgok, az AI által generált szemét elárasztja a falamat. Fémlábú veteránokkal, esőben szánalmat keltő kutyacsaládokkal vadásszák ezerszámra kamuoldalak által a lájkot. És semmit nem tesznek ellene központilag, de még jelentésre sem.
-
kilua
senior tag
válasz
BoneDragon #3 üzenetére
Vicces ahogy a jobboldal háborog a Facebook baloldali cenzúráján, és a baloldal is háborog.
Mondjuk én csak néha használtam... de elég idióta dolgai is vannak például az istenért nem tudom kikapcsolni a reels videókat. És elég gáz amiket ajánlott (hiába nyomtam rá többször is hogy ilyeneket ne) ezért kijelentkeztem és nem használom.
-
BoneDragon
veterán
Felőlem ki is vonulhat innen a kis droid. Facebook is már csak kormány propagandára van.
-
daninet
veterán
Szegény Zuckerberg nem kap ingyen adatot
Amire nem számít, az az lesz, hogy ha lesz is törvény, akkor se kap sz@rt se
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Autós kamerák
- Építő/felújító topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Steel Hunters - Lehúzza a rolót a Wargaming robotos játéka
- Anime filmek és sorozatok
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- ZIDOO médialejátszók
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest