Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az iPhone-ok mellett a Mate 20 Pro is tudott normális arcfelismerést.
Több mint 2 évig használtam azt a telefont, majd váltottam a samsungra (S21+) és 1 hét után már egyáltalán nem hiányzott ez a funkció.
Gyorsabb a feloldás, mivel zsebből kivéve egyből oldható fel az ujjlenyomattal. -
Milyen rendes a samsung. A bejelentés napján adtam le a megrendelést és azt mondták legjobb esetben jövő héten várható a szállítás.
-
válasz
ForRedGlory #1197 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Én nem mertem berendelni, elég nagy összeggel mernék fogadni rá hogy szar.
-
válasz
ForRedGlory #1134 üzenetére
Nálam február 5-re van ütemezve a szállítás, habár szinte megrendeléstől kezdve "Szállításra előkészítve" státuszban van az összes termék. Nagyon remélem nem fogják elhúzni addig. Hívtam őket, elvileg túl sok terméket rendeltem és ezért húzódik el.
Avicularia
Ha ronda miért azt rendelted? Én is rendeltem egy kéket, de valószínűleg inkább a szürkénél fogok maradni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyúrósok ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS ROG Ally
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest