Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
Az előrendelési időszakban úgysem jöhetnek ki a végleges tesztek, szóval nem fogjuk tudni, milyen. Maximum azoktól, akiknek időközben kiszállítják. De annyiban igazad van, hogy tényleg bele lehet futni egy cumiba vele. Meg túl sok újdonság nincs rá. Viszont év végén szuperakcióban is csak épphogy lesz olcsóbb, mint most.
Nekem ami szimpi, hogy egy ezeréves törött telefon leadásával tudom elhozni az 1TB-s modellt 1133€-ért (átszámítva kb 430e Ft), és ehhez még adnak valami minimálisan önrészes, egyszeri törésre vonatkozó 1 év Samsung Care+-t ingyen. És semmi (még) használható telefont nem kell leadni érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyúrósok ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS ROG Ally
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest