- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano1102
csendes tag
válasz
beyruth82 #22 üzenetére
Tegnapelőtt jött ki a játék, szóval nem hiszem, hogy ilyen konkrét dologkat tud neked valaki mondani.
Nem Far Cry, az biztos. Nyilvál, van benne lövöldözés és bázisok, de nem ez a lényeg. Én nem tudtam egyik F.C.-t sem végigjátszani, valahogy mind unalomba fulladt (vagy csak engem kapott el rosszkor). Ez valahogy más. A vertikális "horizont", az nagyon erős. Nathan Drake-kel fel kellett mászni, valami magas toronyba Tibetben (U2?), na akkor volt először tériszonyom játékban. Itt erre rászoroznak és akkor finoman fogalmaztam. És hát ha "kinyitod" az ikránt...
Nem mondom, hogy tökéletes játék, vagy, hogy hibátlan. De, hogy nem 70 pontos, az tuti.
A Division szériát nagyon kedveltem, elég sok időt beletettem és örülök neki, hogy a Massive-nak megint sikerült egy jó címet kihozni. -
Yt videók alapján számomra kicsit a far cry primalra hajaz a játék. Az egyetlen far cry-ra ami nem tetszett.
A grafikája lélegzetelállító (pc-s max 4k videókon), gondolom konzolon azért nem ennyire gyönyörű de mindenképp kijátszom,mert összességében jónak tűnik. 1 hónapos ubi+-os előfizut nagyon megéri, főleg ha mellette az eddig kimaradt AC:Miraget is végigjátszom. -
Eversmann
aktív tag
válasz
BoneDragon #10 üzenetére
Ezt a Blue Farcry-t próbálta már valaki? Ubi+ -ot megér? Vagy nagyon üres?
-
.LnB
titán
Amikor azt olvasom a tesztekben, hogy "FarCry klón"... [link]
-
BoneDragon
veterán
Sajnos tipikus ubifhos játék lett ez is ahogy néztem most kicsit streamen. Hatalmas üres világ, érdektelen küldetésekkel.
Piros pont, hogy a grafika nem kapott downgradet első ránézésre, de majd egy összehasonlitó videóra kiváncsi lennék.
Ha valaki szereti a semmittevést egy mapon, ez az ő játéka lesz. -
Bobek198508
csendes tag
-
3L1T3
addikt
2 órát játszottam vele PC-n a küllem valami elképesztő, és egész pazarul szórakoztam.
-
myckey
veterán
Nagyon szép a tér, amit építettek.
Az erdő....leesik az ember álla. -
formula01
senior tag
Értékelések, illetve eddig látottak alapján tipikus Ubisoft játék, nem rossz, nem is kiemelkedően jó, ha nincs jobb, el lehet vele lenni kategória, mint kb. a legtöbb Far Cry. Egy év múlva töredék áron biztosan teszek vele majd 1 próbát. Nem hiszem, hogy jobban tartaná az árát, mint bármelyik Ubi játék.
-
.LnB
titán
Az a meta 74 az nem túl biztató nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Ally Z1 Extreme
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- MSI Claw Játékkonzol + Tok! Intel Core Ultra 7 155H / 1TB SSD / 16 GB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest