Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Akciókamerák
- Bluetooth hangszórók
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
válasz
FeRRaR1 #14240 üzenetére
Nem tudom, csak rövidfilmes customer states, nincs befejezésük. Ezek szerintem megjavítják aztán adják vissza a tulajnak úgy ahogy van.
Brutálisak amúgy, meg az is brutális mikor nem találja meg az érintőgombot ami még a múltkor ott volt, mert odarakott egy névjegykártyát a kijelzőhöz. Meg a maszkok ráakasztva az irányjelzőre és lehúzza és nem érti mi a baja nem kattan vissza, meg a csomagtartóban hagyott kaja, nem ülés alá begurult hanem jól láthatóan csomagtartóban felejtett és elviszi szerelőhöz miért büdös az autó. Elmegy a szerelőhöz, hogy szikrázik a kocsi alja és egyre hangosabb és nem jön rá, hogy a kipufogót húzza maga után 50 mérföld óta amit egy darab dróttal meg lehetett volna menteni ideiglenesen.
Én nem is tudom hogy a f#&4mba tudnak ezek a típusú emberek életben maradni felnőtt korukban is
meg hogyan lehet így élni és ráadásul ők azok a középosztály akik jó 4000-5000 dollárt megkeresnek egy hónapban.
Nagyon sok közös elem van a magyarokkal, elképesztően tudnak ránk hasonlítani gondolkodásban és ostobaságban az amerikaiak, de azért nálunk ilyenek nincsenek, ennyi életképesség szerencsére megmaradt ebben a népben, bár jó kérdés meddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Iqos cigaretta
- Google ad-tech: a bíró szerint illegális monopólium, az USA feldarabolná
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VPN topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest