Új hozzászólás Aktív témák
-
-
EQMontoya
veterán
Azért nem számítottam arra, hogy itthon 190-nél kitolnak a belsőből.
-
Kornel
veterán
válasz
bitpork #4037 üzenetére
A gond azzal van, hogy még mindenki ebben gondolkozik.
Egy autót, ha akarnák, csak gépekkel is élő lehetne állítani, illetve a szükséges nyersanyagokat is.
A többit a fantáziára bízom, de jól láthatóan erre felé mozdul minden.
Innentől kezdve az a kérdés, hogy mennyi legyen az alapjövedelem, mivel egyre inkább csak "alibi" munkát fog tudni végezni az emberiség, a termelés részét átveszik a gépek.
Ebből adódóan az egész bér, nyugdíj kérdés értelmét veszti. -
-
-
Most arra sincs erőm. Alig 3 órát aludtam, mert valamit ettem amit nem kellett volna. Még a ly- j-t sem tudom most ami ugye nagyon ciki, de ez van. Lehet megpróbálok most - végezvén az időmérővel - aludni ha tudok.
Teddy-t meg nem kell bántani. Öreg, sokat futott és németek tervezték, fogyasztási cikknek. Apósom anno Lehel gyárnak is dolgozott. Mesélte h átkosban náczik rendeltek több vagonnyi hüttőt. Oszt egyik nap arra ment be a gyár területére, h ott állt a vagon, és pakolták le a kiküldött apparátokat. Kérdezte h wtf, erre mondták h a náczi minőségbiztosítás és fogyasztóvédelem bevizsgálta, és arra jutottak h nem kell nekik olyan háztartási ketyere, ami jó eséllyel nem romlik el 10 év alatt.
-
Varjuk ki azt a 6.-7. helyet. Szerintem meg fog maradni zavarni az elso 4 helyezettet. Tul jo lehetoseg neki a top autoban ulhet. Ok persze a holnapi tumultusban siman torheti magat meg az elso par rajtsort de majlassuk.
To all: legyen min rotyogni hetvegere. Teddy sofor-ablakanak a mechanikalya megkeresztelkedett. Most nem nyilik. Egy szutyok 30$-s telibevert muanyag kogaskerek...
-
-
-
-
EQMontoya
veterán
Na, 2 év 7 hónap után kiégett az egyik Night breaker. Ez alatt kb. 45.000km ment a kocsiba. Szerintem nem rossz azért.
-
-
tresh
veterán
De tényleg, a4 b5 az amibe 5 féle óracsoportot gyártottak a faceliftbe is tudtak 2 félét és még sorolhatnám. Egy nettó szopás ha bármit módsítani akarsz 99 évjáratba is volt 2 fajta
Franciákat szidják sokszor hogy azt teszik bele a kocsiba ami a polcon maradt váltáskor,hát itt a német kollégák tanultak. A6 c5 nél nincs ilyen faszság halmaz...
Amúgy sorry a tegnapi nap kimaradt haver rádiója besz*patott keményen 9 kor végeztem vele plusz késett is... amúgy simán kiértem volna
(#4011) Kornel: nem teljesen van így
Amúgy a Leon mk1 az egyetlen amit a seat eltalált kinézetre. Jó a mostani Leon fasza lett, de a többi egy hányadék.
-
tresh
veterán
válasz
bitpork #4008 üzenetére
Más a CAN verziószáma?
Leginkább az a baj hogy ennek a fajta b5 nek nincs csak 2001től
De én szeretem a kihívásokat
Majd ha szét tesztelted és még nem gyújtottad fel fél év után se akkor lehet érdekelni fog
Mondjuk így lassan 4 év audi szerelgetés után kezdem azt gondolni hogy szívesen háton simogatnám egyik másik tervező bácsit
-
Más a CAN verziószáma?
Itt mennek az alap funkciók rendesen. Dimmel kötögetés nélkül lámpakaccsolásra, kezeli a kormányon lévő hangító gombokat. Mi több, meglepő de van fantomtáp nélkül rádió is. Holnap ha minden igaz kapok egy phórumtárstól próbára fantomtápos erősítőt. Meglátjuk h min változtat. Azonnal lát 9-11 műhódot is. Kb egy telefon bútolási idejével indul, de piszok gyors az rk3188. A kékfog is legott összeszekszualizált a telefonnal és le is szinkronizált. Mán rajta minden amit ígértek és volt időm tesztelni.
De tudok olcsóbban A4-be valót is -
tresh
veterán
Azt hittem már eladta
De akkor nem is kérdeztem semmit
(#4006) bitpork: nem fér be az a4b5 be
+ most a b6 os a4 concert 2 es fejét hackelem be áj láv ken búúússz
3 rongyért vettem valaki szét barmolta a code eepromját és nem indult el. Aztán ebayen vettem chipet fel programoztam egy másik chipről és hasít a kicsike
-
-
MOD 1
(#4002) EQMontoya: jah az az. Az 1.4 v16 motrok nem a legjobban sikerültek, az 1.6 v8 döglött hal. A többi élhető. De a bele, szerintem dizájnban jobb lett mint a G4.
MOD2
Persze, de az 1.9 pd-k nagyon strapabíróak a maguk nemében. Ha megméri az ember a a befecsiket, turbót és jónak látszik akkor kímélő módban a világból kimegy. Csak ne legyen koszos-kotyvasztott a nyál amivel etetik. -
EQMontoya
veterán
válasz
bitpork #4001 üzenetére
Ez egy 4-es Golf alapú autó, nem?
Toledoban nem ültem, de a 4-es Golf szerintem elég gyenge eresztés volt a maga idejében, butus futóművel, silány minőségű beltérrel (leginkább azért silány, mert málik szét pár év után) és vállalhatatlan benzines motorokkal. (v5 és v6 kivételével).PD-vel tuti jól mozog legalább, és ma már nem is annyira horror fenntartása, mint újabb korában volt.
De az nyilván bolond, aki azt hiszi, hogy 200k alatti futással kapsz 10+ éves turbódízelt, azért óhatatlanul több pénz menne rá, mint pl. a viszonylag új Civicre. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest