-
PROHARDVER!
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AttiMM
csendes tag
válasz
bendi007 #3014 üzenetére
Köszönöm, és örülök a típustársaknak! (nem volt olcsó, de nem bántam meg!)
A "legnagyobb negatívum"-mal kapcsolatban: azért nem írtam ezt, mert bizony be lehet kapcsolni távolról!
Csináltam sok képernyőmentést, nézd meg:
Ugyanakkor távolról bekapcsolni max. csak az előmelegítésre jó szerintem. Hiszen úgyis átmossa a rendszert, amihez állandóan kell alá egy bögre (vagy megy a tálcába, de akkor hamar megtelik), tehát a cappuccino-s csészédet úgyis oda kell tenned, nem? ;-)Az általam írt 3 negatívummal kapcsolatban az elsőre (nem meleg a csészemelegítő): konzumpro tanácsára kikapcsoltam az energiatakarékosságot, így már bizony rendesen meleg, ahogy kell!
A másik kettő (karcolódik a tálca és bizonyos esetekben béna a tejkiadócső): Te mit gondolsz?
Illetve még az, akinek ilyen készülék van? (mondjuk a tejkiadócső szerintem kb. azonos mindegyik LatteCrema gépnél...)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Xiaomi Electric Scooter 4 Lite 2nd Gen elektromos roller
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Duotts C29 elektromos kerékpár
- XIAOMI Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro+
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest