Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED monitor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasi00
csendes tag
válasz
Lami66 #12782 üzenetére
Nemtudom ti hogy csináljátok, már az gyanús hogy szivaccsal esélytelen a főzőegység körüli zegzugos részt kitakaritani teljesen. A zuhanyfej amivel mosom, bár 6 méterre nemtudom mennyire hatékony de ha át van állítva a legszűkebbre az a bőrnek már kellemetlen erősségű. Ki is tisztítja de mindig marad benne, ha más nem akkor ami a zsírba beleragad. Egy a lényeg, megnéztem egy delonghit egy isminél és sokkal ésszerűbb a belső kialakitás. Arról nem beszélve hogy nem nyomja tele indokolatlanul vízzel a tálcát. Ráadásul a tejhabosítója egyből megvett, a philips ahhoz képest elég gyér "habot" csinál. Ja és a latte minden alkalommal ugyanannyira jött le, a philipsben minden második kifut a lattés pohárból. A lényeg hogy meglettem győzve hogy véletlenül se philips legyen a következő.
-
TheMarci
addikt
válasz
Lami66 #12782 üzenetére
Szintén Philips kávéfőzőt használok, a főzőegységet jó ha 1-2 havonta kiveszem (amikor eszembe jut), csap alatt elöblögetem, közben kézzel átmozgatom, és kész. Max 5 perc, de akkor a kávéfőző oldalajtaja mellett kiszóródott darálékot is feltakarítom. Zsírozom évente kb, (3p) vízkőtelenítem, és kávéolaj kapszulázom, de ezt nem is mérném időben, mert sok aktív közreműködés nem kell hozzájuk.
A kávéfőzés előtti, és utáni vizet én is egy bögrébe fogom fel, az van a kifolyó alatt alapból, és naponta cserélem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Micro Four Thirds
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest