Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Micro Four Thirds
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
válasz
Lami66 #10937 üzenetére
5.
Nekem Philips 3300 van, kimondottan a csendes daráló ígérete miatt vettem, szintén hajnali kelés miatt. A darálás valóban teljesen rendben van ( nincs összehasonlítási alapom ), csukott konyhaajtónál nem kel rá fel senki. Jóval hangosabb a szivattyúzás ( gondolom, mert bekapcsolás/kikapcsolás és főzés közben ua. ), ami érdekes, mert üzembehelyezés után csendesebbnek tűnt, mint amit váltott 20 baros félautomata, ma már nem mondanám annak, de nem veszélyes. -
GeryFlash
veterán
válasz
Lami66 #10937 üzenetére
1.) 10/7-8 hasznalt geppel soha nem lesz gondod de van az a 2-3 amivel igen, tehat jo esellyel nem lesz gondod, innentol rajtad all mennyire vagy kockazat vallalo
2.) Persze
3.) Delonghik igen
4.) Ne
5.) Fuhh, nagyon hangos. Nekem 5400-asom van, nagyon a szivemhez nott, de valami olyan otromba hangos hogy hihetetlen, szerintem nem halkabb, mert nem csak az orles a hangos, a ki-be kapcsolasnal az automatikus oblites is kb pont annyira hangos -
atirag
őstag
válasz
Lami66 #10937 üzenetére
Nekem kb 4 éve van használt gépem amit egész sokat használunk mi is és mikor jön a család. Akkor tisztítom mikor kéri. Többet kellene az itt olvasottak szerint,de nem nagyon van időm. Most akarom szervizbe küldeni mert kicsit híg sztem az espresso bár ezt mástól is olvastam itt különféle márkákból. Emiatt vettem egy másik használtat ideiglenesen. Viszont amit vettem egy melitta az kicsit zavaróan hangos tud lenne a siemens mellett. Amit én hallottam philipset az még annál is hangosabb. Bár azóta olvastam,hogy van csendes verzió. Ha halkat szeretnél akkor kb 60dB körülit nézz.
Viszont az is benne van, hogy szerviz után veszek egy új siemenset mert azért egy új az új amiben minden tömítés és gumi gyűrű stb. új. -
mazsi70
senior tag
válasz
Lami66 #10937 üzenetére
1. Túl vagyok több használt gépen . 2 éven belül rendszeresen jöttek elő a problémák .Inkább új gépet vettem .
2. Igen
3. Bizonyos DeLonghi-k tudják a LatteGo kategóriájában .
4. Szerintem csak csap vízzel keverve .Ne igyál tisztán desztvízet .
5. Azért diszkrét duruzsolást ne várj egyik géptől se .Együtt lehet élni vele .Én nem erőltetném az őrölt kávét ,ha már automatát veszel .
+1 Attól függ ,hogy milyen volt a gazdája vagy irodai használatban volt .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Micro Four Thirds
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Home server / házi szerver építése
- PlayStation 5
- Revolut
- Dark Souls sorozat
- További aktív témák...
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest