Hirdetés
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
Az ingyenes, nyílt forráskódú AutoHotkey program segítségével a felhasználók unalmas, ismétlődő folyamatokat tehetnek automatikussá.
A programmal egyszerűen bármilyen gyors gomb létrehozható, melyek segítségével egy nyomással akár a többszöri billentyűlenyomás vagy egérkattintás elintézhető.
Az AutoHotkey billentyűzet mellett gyors gombokat tud létrehozni az egéren, vagy a számítógéphez csatlakoztatott joystickon is.
Ezen felül a program képes a billentyűzet gombjainak funkcióit megcserélni (akár egy betűt ki tud cserélni egy másikra is), sőt akár rövidítések teljes kiírása is megtanítható neki (stb helyett satöbbi).
Az autohotkey a háttérben futó program, scriptet futtat folyamatosan.Multimediás billentyűzetem lecseréltem sima billentyűzetre. Mivel a külünböző gombok hiányoztak új billentyűkombinációt rendeltem pl. a hangerőgombokhoz.
!numpad0::SendInput, {Volume_Down}
!numpad1::SendInput, {Volume_Up}Évekig xmousebutton control-t használtam a 4-es 5ös egér gombra.
Rövid utánanézés után láttam hogy autohotkeyvel lecserélhető az xmousebutton.$XButton2::Send ^c ; copy
$XButton1::Send ^v ; pasteMost még csak ismerkedek a programmal, akinek van tapasztalata amit szívesen megosztana másokkal bátran írjatok!
[ Módosította: Intruder2k5 ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Steelseries Arctis Nova pro vezeték nélküli gamer fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi