- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z0mbi
senior tag
válasz pengusz77 #59590 üzenetére
mikor meg Svedorszagban eltem, az ottani (~2002 es talan) orszag elso akinek A4 es e volt o lett az elso. O volt a mesterem mikor a 80 asomat epitettem akkor kerult az az auto hasznaltan 10000 koronaba, joval felette koltottem komponensekre versenyre akartam en is menni de vegul nem lett belole semmi...egyetemen epp vegzos voltam azzal kellett foglalkozzak. Naszoval, az o nyertes autojaba beultem. Leesett az allam de nekem az a sok plexi, vilagitas meg bizbasz nem jott be. Valamint o vocal jazz re alakitotta az egeszet, amit birok de egy deep house valogatas azon nem szolt jol, se egy dr Dre... ..mindjart elobanyaszom az autojat...
13 csipogo=13db hangszoro. A4 (B8) nagyhifije bose vagy b&o es 13 hangszoros szettbol all. Anno a B&O t is hallgattam nekem az tul eles, harsany. A magast mindegy mennyire allitom eles volt A Bose bejott nagyon. Finomabb, lagyabb, basszus sem az a rendszamtabla zorgeto tipus. Az abban levo DSP ha vezetore volt allitva az nagyon jol szolt (izlesemhez )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- eFootball
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kordában fogja tartani az S25 a Snapdragon 8 Elite őserejét
- Külpolitika
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Intel Core i7-13700KF LGA1700 processzor (hűtő nélkül) - 12 hó magyar bolti garival! -
- Intel Core i5-11400F LGA1200 processzor tálcás (hűtő nélkül) - 1 év magyar bolti garival! -
- Kingston FURY 32GB (2x16) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black 1Gx8 - 12 hó magyar bolti garival! -
- G.SKILL 64GB (2x32GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Ripjaws V - 12 hó magyar bolti garival! -
- iMac 2021 8/256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest