Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z0mbi
senior tag
válasz
pengusz77 #59590 üzenetére
mikor meg Svedorszagban eltem, az ottani (~2002 es talan) orszag elso akinek A4 es e volt o lett az elso. O volt a mesterem mikor a 80 asomat epitettem
akkor kerult az az auto hasznaltan 10000 koronaba, joval felette koltottem komponensekre
versenyre akartam en is menni de vegul nem lett belole semmi...egyetemen epp vegzos voltam azzal kellett foglalkozzak. Naszoval, az o nyertes autojaba beultem. Leesett az allam de nekem az a sok plexi, vilagitas meg bizbasz nem jott be. Valamint o vocal jazz re alakitotta az egeszet, amit birok de egy deep house valogatas azon nem szolt jol, se egy dr Dre...
..mindjart elobanyaszom az autojat...
13 csipogo=13db hangszoro. A4 (B8) nagyhifije bose vagy b&o es 13 hangszoros szettbol all. Anno a B&O t is hallgattam nekem az tul eles, harsany. A magast mindegy mennyire allitom eles volt
A Bose bejott nagyon. Finomabb, lagyabb, basszus sem az a rendszamtabla zorgeto tipus. Az abban levo DSP ha vezetore volt allitva az nagyon jol szolt (izlesemhez
)
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- HP notebook topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- RAM topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest