- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Megágyazott az egyik exascale rendszerének Németország
- Kvantumpontos OLED óriással bővült az INNOCN gaming kijelzőinek kínálata
- 2 TB-osra hízott a Team Group egyik strapabíró memóriakártyája
- Jóval kevesebbet költ a modern gyáraira idén a Samsung
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiciPeti
őstag
válasz Joe fiú #57106 üzenetére
Nekem eddig bőségesen elegendő volt az áramom, egy 72A-s Yuasa van elől, szerencsére dízel autó, szóval 120A-es generátorral.
Viszont miután bekerült a Gladen, észre lehet venni, hogy be-beesik a feszültség, főleg álló motornál, elértem az akku/kábel határát, utóbbi cserélve is lesz, és bemegy egy kis pótakksi hátra az erősítő elé. (18Ah-s zselés)
Elvileg sokat tud hozni, eddig akivel beszéltem mindenki ajánlotta, és SQ rendszerben is sokan alkalmazzák sub előtt, de akár fejegység elé is egy pár Ah-st, hogy stabilabb legyen a táp.
-
kacsa7
őstag
Mit értesz az alatt, hogy nem szolgálja ki?
Az, hogy az erősítők pl. 100A-al vannak biztosítva, az nem jelenti azt, hogy ezt bármikor fel is veszi. Sőt... Felét nem veszi fel kb. ha megtekered. Lakatfogóval méregettem magamnál és ledöbbentem, hogy már hangosabbnak érződő hangerőnél is mennyire nem volt áramfelvétel. Álló motornál "20A-nyi" erősítő is le tudja szívni, járó motornál pedig 100A-nek sem kéne. Persze ez erősen függ attól, hogy milyen állapotban van a generátor és mennyit tud tölteni. Ha azzal nincs gond, és a generátor többet tud tölteni, mint az áramfelvétel, akkor édes mind1 kb. mekkora az akku. Nyilván ne 30Ah-s legyen, ha akarsz is valamit, mert a hifin kívül van egyéb fogyasztó is. Ésszerű méretet célszerű választani, ami a gyárinál nagyobb, a tálcába még belefér és nem horror az ára. Szerintem.
Ez nem az SPL-es kör, így én a pótakkut sem tartom életszerűnek. -
Reneolus
tag
Erre én is kiváncsi lennék, hogy mik az aranyszabályok akku-generátor-erősítő áramfelvétel viszonylatban. Nekem most az a konkrét kérdés, hogy egy 56Ah/480A akku elég egy 60A biztosítékú erősítőhöz? A generátor 140A-es.
Helix P DSP, JVC R981BT, Morel MT23/Soundstream Reference 300, DLS UP6/Emphaser EA2190, Emphaser EG12 (ETBR112)/Signat RAM3 MKII
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Visszatér egy legendás sorozat, jön a Ninja Gaiden 4
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Gaming notebook topik
- Építő/felújító topik
- Brutális előzetesekkel robbant be a DOOM: The Dark Ages megjelenési dátuma
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest