- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiciPeti
őstag
válasz
Joe fiú #57106 üzenetére
Nekem eddig bőségesen elegendő volt az áramom, egy 72A-s Yuasa van elől, szerencsére dízel autó, szóval 120A-es generátorral.
Viszont miután bekerült a Gladen, észre lehet venni, hogy be-beesik a feszültség, főleg álló motornál, elértem az akku/kábel határát, utóbbi cserélve is lesz, és bemegy egy kis pótakksi hátra az erősítő elé. (18Ah-s zselés)
Elvileg sokat tud hozni, eddig akivel beszéltem mindenki ajánlotta, és SQ rendszerben is sokan alkalmazzák sub előtt, de akár fejegység elé is egy pár Ah-st, hogy stabilabb legyen a táp.
-
kacsa7
őstag
válasz
Joe fiú #57106 üzenetére
Mit értesz az alatt, hogy nem szolgálja ki?
Az, hogy az erősítők pl. 100A-al vannak biztosítva, az nem jelenti azt, hogy ezt bármikor fel is veszi. Sőt... Felét nem veszi fel kb. ha megtekered. Lakatfogóval méregettem magamnál és ledöbbentem, hogy már hangosabbnak érződő hangerőnél is mennyire nem volt áramfelvétel. Álló motornál "20A-nyi" erősítő is le tudja szívni, járó motornál pedig 100A-nek sem kéne. Persze ez erősen függ attól, hogy milyen állapotban van a generátor és mennyit tud tölteni. Ha azzal nincs gond, és a generátor többet tud tölteni, mint az áramfelvétel, akkor édes mind1 kb. mekkora az akku. Nyilván ne 30Ah-s legyen, ha akarsz is valamit, mert a hifin kívül van egyéb fogyasztó is. Ésszerű méretet célszerű választani, ami a gyárinál nagyobb, a tálcába még belefér és nem horror az ára. Szerintem.
Ez nem az SPL-es kör, így én a pótakkut sem tartom életszerűnek.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged