Új hozzászólás Aktív témák
-
solyomsherif
csendes tag
válasz
Sebaj Fóbiás
üzenetére
Kijelölöd az elemet és fent a szalag menün a Create csoportban a Create part ikonra kattintasz. Ez réteges szerkezeteknél elvileg külön kezelhetővé alakítja a rétegeket, de falaknál én nem boldogultam vele. Az extrusionok ilyenkor például eltűnnek... Nem tudom a te esetedben mi fog történni, talán alkotóira bontja, és talán szerkeszthetők lesznek.
Off: Nekem az egész olyasmi mint régen az Archicadben a falak csatlakozása. Ha bizonyos szögtartományban találkoztak falak akkor csinált ilyen túlhúzáskat, néha kivágásokat. Anno sajnos ezt nem lehetett megoldani ez egyszerű program hiba volt, ezeket a program fejlődésével megszüntették.
Revitben a modify fülön a geometry alatt van egy wall join ikon. Az bénán találkozó falak esetén elkezdi felkínálni a csatlakoztatási lehetőségeket, és jó esetben megtaláljuk a nekünk megfelelőt. Ugyan ezt meg lehet csinálni gerendákkal, oszlopokkal. Naív kérdés, de nem kínál fel ott valami lehetőséget a csatlakozások variálására?
-
L4mie
veterán
válasz
Sebaj Fóbiás
üzenetére
Hali,
Ha family-ket kaptok akkor a join nem oldja meg a problémát?
mert ha projektben kapnátok akkor az necces, de, ha family akkor talán egyszerűbb a dolgok megoldása.ahogy nézem főleg kohúzással appeláltok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Windows 11
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest