Hirdetés
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Azonnali fotós kérdések órája
- Valami baja van a tápomnak
- Mini PC
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz
solyomsherif #80 üzenetére
Szia!
In-place family, ahogy látom. Külön-külön tudnám is őket In-Place Editorral módosítani, de itt meg ugye nem tudok mindkettővel dolgozni, mert külön vannak. Próbáltam azt, hogy a tetején íves vágatú elemet kimásoltam, és a másik elemet editálva oda beillesztettem mellé (eredetivel azonos pozícióba) egy másolatot belőle, gondolván, hogy így majd ezzel az ideiglenes másolattal le tudom "Cut-olni" azt a kis hátomszög alapú kinyúlást, de persze nem ilyen egyszerű
Nem is tudom hogy sikerült odamásolnom (valószínűleg nem oda másoltam), mert újra próbálva már hibát dob, hogy "Can't copy between ..".
Meg lehet azt valahogy csinálni, hogy ezeket az elemeket egy adott Family Instance-ekből önálló testekké alakítsuk át? Véglegesítve az Extrusion-öket, meg ilyesmi. Anno flash-ben asszem break-link néven futott ez az "önállósítás". Mivel ezekkel a fileokkal nem fog senki tovább dolgozni, talán valami ilyesmi megoldás lenne a legkézenfekvőbb.
Hű, ez a nyelvezet már nekem is fáj, inkább OFF-ba teszem.
u.i.: Igen, Magyarország.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tomato firmware
- Formula-1
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cipő topic
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest