Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
Új hozzászólás Aktív témák
-
solyomsherif
csendes tag
válasz
Sebaj Fóbiás
üzenetére
Kijelölöd az elemet és fent a szalag menün a Create csoportban a Create part ikonra kattintasz. Ez réteges szerkezeteknél elvileg külön kezelhetővé alakítja a rétegeket, de falaknál én nem boldogultam vele. Az extrusionok ilyenkor például eltűnnek... Nem tudom a te esetedben mi fog történni, talán alkotóira bontja, és talán szerkeszthetők lesznek.
Off: Nekem az egész olyasmi mint régen az Archicadben a falak csatlakozása. Ha bizonyos szögtartományban találkoztak falak akkor csinált ilyen túlhúzáskat, néha kivágásokat. Anno sajnos ezt nem lehetett megoldani ez egyszerű program hiba volt, ezeket a program fejlődésével megszüntették.
Revitben a modify fülön a geometry alatt van egy wall join ikon. Az bénán találkozó falak esetén elkezdi felkínálni a csatlakoztatási lehetőségeket, és jó esetben megtaláljuk a nekünk megfelelőt. Ugyan ezt meg lehet csinálni gerendákkal, oszlopokkal. Naív kérdés, de nem kínál fel ott valami lehetőséget a csatlakozások variálására?
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Horgász topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest